Cara nginstal Windows 10 kanggo Mac kanthi Boot Camp Assistant

windows-10-mac

Saiki wis kasedhiya Windows 10 anyar, akeh sing mikir nggawe partisi ing Mac kanggo nginstal. Kanggo nindakake instalasi apa luwih apik tinimbang boot camp, lan dina iki kita bakal kepiye carane nginstal Windows 10 saka tuntunan OS X sing sederhana. Sing paling penting ing kasus kasebut lan supaya ora ana masalah nalika nginstal Windows ing Mac, yaiku duwe ruang disk sing cukup kanggo nindakake instalasi sistem operasi anyar lan temenan duwe file ISO asli Windows anyar lan lisensi kasebut.

camp-camp-5

Spesifikasi sing Dibutuhake

Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan kudu jelas babagan persyaratan kanggo nindakake instalasi: yaiku versi OS X sing dianyari menyang versi paling anyar sing kasedhiya, paling ora duwe 2GB RAM lan ruang udakara 30GB ing hard drive utawa luwih gumantung karo tugas sing bakal ditindakake ing partisi kita karo Windows, luwih akeh ruang amarga iki ora bisa diowahi mengko. 

Saiki sing paling penting yaiku duwe 16GB USB kanggo Windows 10 karo kabeh driver dibutuhake banjur download ing Windows 10 file ISO. Iki bisa ditemokake ing situs web Microsoft nanging ora ngemot lisensi, mesthine kuduKita kudu entuk supaya bisa sukses.

camp-camp-3

Instalasi

Sawise wis siyap kabeh, kita nindakake a serep saka Mac kita karo Time Machine utawa padha kanggo ngindhari masalah apa wae ing data lan informasi yen ana kesalahan. Saiki ayo menyang Launchpad> Liyane lan kita mbukak asisten Boot Camp. Sawise ing kene, kita bakal nggawe installer nganggo gambar ISO sing wis ana ing Mac lan pilihan: Gambar ISO Kita milih Windows 10 ISO lan ing disk tujuan kita milih USB.

Saiki kita nampa peringatan sing ujar manawa unit kasebut bakal diformat ing endi kabeh driver sing dibutuhake bakal diunduh, kita nampa lan terus. Tugas iki bisa dadi alon alon, sabar lan ngenteni proses rampung. Yen wis rampung, kita bakal njaluk partisi utawa milih disk kanggo instalasi, ing endi iki disaranake 30 GB utawa luwih supaya ora duwe masalah ruang ing mangsa ngarep, kita klik terus lan Boot Camp bakal nggawe partisi dibutuhake banjur bakal urip maneh Mac.

camp-camp-4

Instalasi lan tombol Windows

Sawise Mac diwiwiti maneh, diwiwiti ing Layar instalasi Windows 10. Saiki kita terus proses ngatur sistem dhewe sing bakal milih basa, format keyboard lan konfigurasi liyane saliyane milih pemisahan Boot Camp sing digawe sadurunge kanggo instalasi lan kunci produk kita

Nalika Windows diinstal ing Mac, mesin bakal urip maneh kanthi partisi wis digawe. Kita miwiti karo Windows 10 lan kita nambah driver sing ana ing USB, mung kanggo nindakake tugas pungkasan iki kita kudu mbukak setup.exe qsing nang njero. Yen wis rampung iku urip maneh maneh lan pungkasan Mac lan Kita wis duwe Windows 10 anyar sing bisa digunakake ing Mac

camp-camp-2

Siap! Kita wis nginstal Windows 10 kanggo Mac.

Kanggo milih salah siji utawa sistem operasi liyane, cukup kita kudu pencet alt ing wiwitan Mac banjur pilih OS X utawa Windows sing cocog karo kita. Kanggo kabeh wong sing pengin nginstal versi lawas saka Windows, kudu ngerti wiwit jaman kepungkur wulan Maret sing wis Windows 7 ora didhukung ing Boot Camp. Yen sampeyan pengin nginstal Windows 8 utawa Windows 10 nanging Mac ora duwe pilihan kanggo nggawe USB instalasi Windows lan nginstal saka USB, ana trik sing gampang banget sing bakal ditemokake ing iki tutorial.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

16 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Halo, aku nganyari saka Windows 8.1 menyang Windows 10 kanthi partisi Bootcamp.

    Kabeh wis apik, nanging Mouse Ajair mandheg nggawe tombol zoom "tengah".

    Apa cara kanggo mbenerake iki?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Sugeng enjang Carlos,

      Ya mesthine sing bisa ditindakake yen sampeyan wis nginstal versi sadurunge

      Kanggo Mouse Ajaib, sampeyan wis milih pilihan> Mouse yen sampeyan wis ngaktifake Zoom?

      regards

  2.   Carlos ngandika

    Ya, sejatine aku nggoleki preferensi Mouse lan ora ana sing ana hubungane karo zoom.

    Apa sampeyan ngerti manawa kedadeyan kasebut biasane? Apa Windows 10 saiki ora kompatibel karo Magic Mouse?

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Zoom bisa digunakake ing OS X karo Safari lan Chrome, pilihan iki bisa uga ora bisa digunakake ing Windows 10

      regards

  3.   Miguel ngandika

    Tutorial iki sakabehe, teori versi sadurunge amarga metode iki ora bisa digunakake lan yen usb digawe nalika urip maneh, bakal menehi kesalahan lan ora ngidini nginstal ing partisi Bootcamp, ujar manawa ora kompatibel karo jinis partisi sing digawe Bootcamp.

    Tulung koreksi tutorial kanthi solusine, utawa coba coba iki lan sampeyan bakal weruh manawa aku bener.

  4.   toni ngandika

    miguel sampeyan bener nanging mung busak partisi lan gunakake nganggo tuntunan instalasi windows sing padha. Aku ora ngerti asal-usule kesalahan iki, nanging sejatine.
    Sampeyan uga kudu ujar manawa tutorial iki kanggo kita sing ora duwe drive optik ora bisa digunakake lan uga ana kasus sing ora ngidini kita nginstal liwat drive optik USB utawa USB. solusine yen kita wis duwe bootcamp yaiku: http://www.intowindows.com/how-to-boot-from-usb-drive-even-if-your-pc-doesnt-support-booting-from-usb/

  5.   Gatonejo ™ ngandika

    Ana keraguan, ora suwe dheweke nyebutake kapan kudu entuk lisensi kasebut. Yen ana PC sing asli nganggo Windows 7, apa bisa nggunakake lisensi sampeyan? Yen mangkono, kepiye cara aku entuk lisensi lan kapan kudu dilebokake nalika nginstal?

  6.   Fabian ngandika

    Pitakon sing bisa uga ora cocog banget babagan boot camp lan nggunakake paralel, apa aku uga bisa duwe game kaya ing boot camp? Matur nuwun

  7.   Josep ngandika

    Coba deleng, aku ora pengin tuku barang sing ora cocog karo aku (kedadeyan karo OEM Windows 7 sing aku tuku lan aku ora bisa nginstal karo BootCamp). Apa sejatine aku kudu tuku DVD nganggo Windows 10 kaya sing didol ing Fnac? Download salinan saka Microsoft lan tuku lisensi kanthi kapisah?
    USB karo driver digawe dening Bootcamp?
    Mac iki nou de fa uns quatre mesos (15 macbookpro retina), nanging aku ora ngerti persis apa sing bakal dituku utawa dituku. Moltes gràacles.

  8.   Guillermo ngandika

    Hai, aku duwe masalah; Aku nginstal Windows 10 ing Mac tanpa masalah, nanging nalika nggunakake windows mouse ajaibku mandheg, mung tombol kiwa sing bisa digunakake. Apa sampeyan bisa mbantu aku mbenerake iki !!

  9.   Daniel ngandika

    Halo ... Aku wis nginstal windows 10 ing mac lan lumayan gedhe, wis kaya iki suwene sawetara wulan, nanging aku duwe masalah sing kedadeyan anyar, aku nginstal VMware supaya bisa njupuk Bootcamp mesin virtual lan kanthi mangkono mbukak windows sing padha (bootcamp) kaya virtualisasi (VMware) nanging sawise sawetara dina, nalika aku miwiti karo VMware, windows ilang lisensi, aku nganggep iki amarga nalika mbukak liwat mesin virtual , «ngakoni» sumber daya hardware virtualisasi sing Ditugasake VMware ... yen iki bener ... kepiye cara supaya ora kedadeyan?

    salam!

  10.   Diego ngandika

    Sugeng ndalu rencang. Aku nginstal windows 10 pro tanpa kemah, aku wis ngresiki lan kabeh bisa digunakake kanthi sampurna kajaba keyboard backlitku ora diuripake ,,, apa sampeyan ngerti babagan iki? salam

  11.   Jose Antonio ngandika

    Halo, piye kabare? Aku nginstal Windows 10 ing omah karo kamp boot lan nalika aku nyetir driver boot boot ing Windows nalika urip maneh, aku entuk kesalahan sing ora ngidini aku mlebu, aku nyiapake reparasi utawa kaya ngono .. Aku wis nyoba kaping 6 lan padha, aku wis format nerbitake iMac lan padha…. Apa sing bisa kedadeyan? Ana wong sing ngandhani yen sampeyan ngerti, tulung

  12.   Karloz Mario Perez ngandika

    instal kabeh rincian sing apik mung tandhani yen aku ora bisa nggunakake audio

  13.   Max ngandika

    Sugeng dalu Aku duwe Macbook Pro 2011 Early (inti i7 8gb 1600mhz), mesthine aku kudu nginstal Windows 8.1 utawa Windows 10 lan aku ora bisa, pranyata saiki ing Boot Camp, aku ora bisa ndeleng opsi kanggo nggawe bootable USB, aku wis nyoba nggawe pangowahan folder konten lan ing kana aku duwe masalah nalika pengin menehi ijin, mung pilihan sistem, roda lan kabeh wong sing katon, nalika mbukak kunci lan nambah pangguna. utawa menehi ijin nulis, mula aku ora prelu ijin. Aku ora pati ngerti babagan sistem iki lan aku bakal edan. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, coba mlebu menyang sesi minangka root lan gunakake terminal minangka Administrator lan sampeyan ora ngidini aku nggawe pangowahan, mangga yen ana sing nulungi aku, aku bakal matur nuwun banget.

  14.   Jose Luis ngandika

    Ora ngidini aku nginstal windows 10, aku duwe Catalina lan nalika mesthine rampung, aku ngandhani manawa piranti ora cukup papan, lan butuh 45gb lan luwih saka 200GB hard drive lan pendriveku gratis 16gb Lan aku wis nyoba kaping 10 lan mesthi padha, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake.