Pilihan kanggo mindhah foto saka piranti Android menyang Mac

Transfer file android mac

¿Cara ngirim foto saka Samsung seluler menyang komputer? Sanajan persentase pangguna Mac sing dhuwur banget duwe iPhone, aturan iki ora 100% bener. Ing pirang-pirang acara, utamane wektu mbutuhake perusahaan sing berbasis ing Cupertino ngluncurake piranti kanthi layar sing luwih gedhe, sing kedadeyan nalika tekane iPhone 6 lan 6 Plus ing 2014, akeh pangguna sing sadurunge diluncurake model kanthi 4,7 lan layar 5,5 inci wis bosen karo layar 4 inci, sing uga wis alon tekan pasar.

Apple durung nate misuwur amarga nggawe inovasi babagan ukuran layar, nanging kayane ide manawa ukuran 5 inci iku cocog miturut perusahaan sing diklaim ing pariwara, amarga kanthi jempol lan tangan kita bisa ngakses kabeh opsi sing ditampilake ing layar. Utamane, aku meh kalebu ing klompok wong kasebut nalika perusahaan ngeculake iPhone 5s kanthi ukuran layar konyol sing padha dibandhingake karo sing ditampilake kompetisi.

Saiki aplikasi asli lan saka pihak katelu, kita duwe macem-macem pilihan sing ngidini kita njupuk kabeh foto lan sambung Android karo Mac. Piranti lunak sing ditawakake manufaktur kanggo nyalin konten menyang smartphone Android, yen duwe aplikasi kanggo Mac, mung ngidini kita nyalin file menyang piranti, ora ngekstrak, mula ora bakal dadi solusi nyata kanggo kabutuhan ekstrak foto lan video sing kasedhiya ing smartphone.

Sambungake Android menyang Mac kanggo ngirim foto

para transfer file saka Android menyang Mac, sepisanan kita kudu nyambungake piranti Android liwat sambungan USB piranti. Sabanjure, gumantung karo versi Android sing wis diinstal ing Smartphone, kita bakal ditampilake sawetara opsi, supaya kita bisa milih jinis sambungan sing pengin digawe karo Mac.

Yen ngono, kita duwe rong pilihan kanggo milih: Transfer file (MTP) lan mode Panyimpenan massal (MSC). Kaloro opsi kasebut ngidini kita mindhah konten saka telpon lan kertu SD menyang Mac. Sawise nyambungake piranti menyang Mac lan wis milih salah siji saka rong pilihan kasebut, ing sawetara terminal mung ana siji opsi, mula bakal dilanjutake salah sawijining pilihan ing ngisor iki.

Artikel sing gegandhengan:
Layar Mac Mirror menyang Smart TV

Transfer foto saka Android menyang Mac nganggo Capture Gambar

cara ngirim foto saka ponsel samsung menyang komputer

Aplikasi Capture Gambar sing wis diinstal kanthi asli ing OS X, ngidini kita entuk gambar sing wis disimpen ing piranti apa wae sing disambungake menyang Mac, kalebu scanner. Kanggo nindakake iki, tindak menyang Launchpad> Liyane lan klik Pencet Gambar.

Banjur jendhela aplikasi bakal ditampilake, ing endi jeneng piranti sing disambungake bakal ditampilake ing sisih tengen lan sisih kiwa kabeh gambar bakal katon sing saiki lagi ing piranti.

Saiki kita mung kudu milih kabeh gambar lan video sing pengin diekstrak saka Smartphone Android lan ngalih menyang folder sing pengin disimpen mung nyeret. Utawa, kita bisa langsung ngimpor menyang album Gambar ing Mac kanthi pilihan sing dituduhake ing sisih ngisor aplikasi.

Artikel sing gegandhengan:
Format flash drive nganggo sistem FAT utawa exFAT

Kirim foto saka Android menyang Mac Kanthi app Foto

sambung Android menyang mac kanggo nembus foto

Aplikasi Foto minangka pilihan liyane sing bisa digunakake kanggo ngekstrak konten saka Smartphone Android kita. Yen kita durung mateni aplikasi Foto supaya mbukak kanthi otomatis saben-saben nyambungake piranti sing ngemot materi fotografi utawa video, nalika nyambungake smartphone Android kanthi otomatis bakal mbukak aplikasi Foto lan bakal nuduhake konten piranti sing pengin diekstrak konten kasebut kanthi bentuk video utawa foto.

Yen ora mbukak, kita mung kudu ngeklik aplikasi Foto supaya kabeh konten sing disimpen ing kertu SD terminal kita ditampilake. Saka aplikasi kasebut, kita bisa milih konten sing disimpen lan ngimpor menyang folder sing kita mutusake, kanthi gawan sing diarani Impor. Sawise impor rampung, saka Foto banjur bisa dilanjutake busak kabeh file sing wis diimpor menyang Mac. Kita uga bisa nyeret konten smartphone menyang folder ing Mac.

Liwat Preview

Aplikasi Pratinjau sing kasedhiya ing Launchpad uga ngidini kita entuk gambar sing disimpen ing piranti. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu mbukak aplikasi lan mbukak File> Impor saka "jeneng kertu SD". Banjur kabeh gambar sing disimpen ing piranti bakal ditampilake lan kita bakal nerusake kanthi cara sing padha karo opsi liyane, milih gambar lan video sing pengin diekstrak banjur diseret menyang direktori sing pengin disimpen.

Transfer File Android

transfer-file android

Google kasedhiya kanggo pangguna Mac aplikasi Transfer File Android, sawijining aplikasi sing ngidini kita nyambung piranti Android, yaiku tablet utawa smartphone menyang PC utawa Mac lan saengga bisa ngekstrak konten sing disimpen ing njero. Sadurunge nginstal lan mbukak, kita kudu pindhah menyang Preferensi Sistem> Keamanan lan privasi lan ing pilihan Ngidini aplikasi sing didownload saka: Situs apa wae, amarga yen ora, kita ora bakal bisa mbukak aplikasi Transfer File Android.

Kanggo ngekstrak konten saka Smartphone Android kita, kita mung kudu milih elemen sing pengin diekstrak banjur seret menyang folder Finder sing pengin disimpen. Aplikasi iki yaiku siji-sijine cara kanggo ngakses konten piranti yen ing kana kita nyimpen foto lan video sing pengin ditransfer lan ora ing kertu memori.

Nirkabel nganggo AirMore

airmore

AirMore minangka aplikasi kanggo ekosistem Android sing ngidini kita ngatur ora mung foto lan video ing piranti Android, nanging uga ngidini ngatur kabeh jinis file sing disimpen ing smartphone utawa tablet Android lan ngidini kita ngirim akeh informasi kanthi cepet tanpa nggunakake kabel.

Kita mung kudu ndownload aplikasi ing terminal lan mbukak Situs web AirMore. Sawise dibukak, kita kudu mindhai kode sing ditampilake ing browser kanggo ngubungake Mac karo smartphone. Penting lan ing sisih liyane logis, yaiku kaloro piranti kasebut nyambung menyang jaringan Wi-Fi sing padha.

Sawise disambung, browser bakal nuduhake kita kabeh informasi sing wis disimpen ing terminal Android kita diurutake miturut kategori, yaiku foto, video, musik, film, kontak, pesen ... Sawise milih gambar sing pengin diekstrak, kita mung kudu klik undhuhan supaya bisa wiwit didownload ing Mac.

sinkronisasi DoubleTwist

sinkronisasi tikel kaping pindho

doubleTwist Sync minangka aplikasi sing operasine meh padha karo iMazing luwih dikenal kanthi jeneng DiskAid, sing ngidini akses menyang kabeh konten piranti kaya iPhone. Aplikasi iki ngidini kita ngekstrak kabeh konten piranti kanthi cepet lan gampang, kayata opsi liyane, nyeret kabeh gambar lan video sing pengin didownload ing Mac.

Langsung saka kertu SD

Proses iki paling cepet lan paling gampang, amarga mung kudu ekstrak SD mikro banjur lebokake menyang adaptor kanggo kertu SD sing luwih gedhe banjur lebokake menyang Mac kita. Banjur lambang kanthi jeneng kertu data sing wis diketik bakal katon ing desktop Mac. Kanthi ngeklik, folder bakal ditampilake, ing endi kabeh data piranti disimpen. Umume, foto lan video disimpen ing folder DCIM, ing endi kabeh potret sing ditampa liwat WhatsApp, Telegram, email uga biasane disimpen ...

Alternatif kanggo mindhah foto saka seluler menyang komputer

Yen mung sawetara gambar ...

Yen mung pengin njupuk loro, telu utawa patang foto saka smartphone, bisa uga nindakake kabeh iki dadi repot, lan kita butuh solusi cepet supaya bisa nuduhake utawa nyimpen foto kasebut. Yen ngono, sing paling apik sing bisa ditindakake kirim gambar liwat mail lan unduh menyang Mac.

Gunakake Foto Google

Google Foto

Pilihan sing paling apik kanggo takon kanthi cepet lan ngakses kabeh foto sing dijupuk nganggo terminal Android yaiku nggunakake aplikasi Google Photos ing terminal. Aplikasi iki upload kabeh foto lan video sing dijupuk saka terminal menyang cloud Google, Google Drive, supaya kita bisa ngakses kanthi cepet saka Mac liwat browser favorit.

Google ngidini kita nyimpen ing méga kabeh gambar sing digawe saka smartphone tanpa wates anggere ora ngluwihi resolusi 16 mpx. Kajaba iku, kita uga bisa nyimpen kabeh video sing direkam. Ing kasus iki, ana watesan, amarga kabeh konten sing kacathet kanthi kualitas 4k bakal diowahi kanthi otomatis dadi resolusi Full HD yen pengin terus nyimpen kanthi gratis ing akun Drive.

Dropbox, OneDrive, Mega ...

Yen sampeyan ora pengin nggunakake Google, amarga padha ora ngganggu privasi kita saben ngirim utawa nampa email, sampeyan bisa nggunakake layanan panyimpenan maya liyane kayata Dropbox, OneDrive, Mega, Box Dheweke uga ngidini kita ngunggah kabeh foto kanthi otomatis saka terminal kanggo ngakses liwat browser. Sayange, siji-sijine layanan sing nyedhiyakake panyimpenan tanpa wates kanggo kabeh foto lan video ing resolusi Full HD yaiku Google.

Apa sampeyan nggunakake cara liya kanggo transfer file saka Android menyang Mac? Marang kepiye cara sampeyan nindakake lan prosedur sing sampeyan lakoni kanggo mindhah foto saka seluler menyang komputer.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

29 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Toni ngandika

    Piranti kasebut ora katon, mula, aku ora ngerti kepiye carane ... matur nuwun.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai Toni, piranti apa? Apa sampeyan nyoba app Transfer File Android? OSX apa sing sampeyan duwe?

      regards

  2.   pep ngandika

    Android 2.3.6

  3.   Francisco ngandika

    uwuh aja mbuang-buang wektu, aku duwe Galaxy S5 lan Macbook Air generasi terakhir lan ora ana opsi ing forum iki sing bisa digunakake. ojo mbuang wektu sampeyan ning kene.

    1.    Karin ngandika

      Aku wis tuku Galaxy S5 lan aku pengin ngerti kepiye carane ngrampungake. Matur nuwun

  4.   gustavo ngandika

    Sugeng dalu Jordi, kepiye cara ndownload foto saka rok wesi motorola menyang mac pro lan banjur didownload ing pendrive wiwit saiki, matur nuwun kanthi sanget

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Pilihan sing paling apik dina iki dadi aku PhotoSync, kita bakal ngirim postingan 😉

      regards

  5.   paola ngandika

    Halo! Aku nggunakake "Transfer file Android" nanging ora bisa ndeleng gambar gambar cilik kanggo ngerti gambar sing pengin dak kirimake. Apa sing tak lakoni?

  6.   YANET ngandika

    Halo !!! Kepiye cara ngirim foto saka Android menyang MacBook liwat Bluetooth?

  7.   deiby ngandika

    Aku nembus foto ing tengah lan sing paling ala yaiku aku menehi kanggo mbusak nalika dakwujudake .ffff aku meh kelangan kabeh gambar sing dijupuk. Mac iki mboseni amarga ora kompatibilitas karo wong liya. M ……

  8.   pirate ngandika

    Masalah sing padha. Piranti ora katon, mung ngisi batere. Transfer file android ora ana gunane. Nalika ngenali piranti (biasane Android lawas) Pilihan kanggo ngowahi dadi hard disk lan dipasang ing desktop tanpa ana masalah katon ing Android, ing pilihan sing diarani aktifake panyimpenan massal. Mula sampeyan ora prelu aplikasi ekstra kanggo nggarap folder kanthi normal. Ing wektu iki kedadeyan ing Galaxy tab 2, telpon anyar saka Woxter ... lan mesthine ana modern apa-apa. Aku duwe tablet sing ora apik saka fnac sing bisa digunakake ing Pm.

  9.   wasit amolestalo ngandika

    Apik banget !! Matur nuwun kanthi sanget, narik kemewahan, detail sing isih kudu dijlentrehake yaiku kudu dilebokake ing telpon «Sambungan PC liwat USB, ing mode Kamera (PTP), paling ora ing ZTE Blade V580. lan tanpa masalah, transfer diwiwiti.

  10.   juankografi ngandika

    Kanthi sumbangan andhap asor kanggo ujar manawa aku durung nyoba kabeh alternatif sing sampeyan tampilake ing postingan kasebut, apik banget, nanging aku bakal mbukak formulir saiki amarga aku ana ing kahanan sing padha (mac-android).

    Aku nggunakake kabeh liwat browser Chrome dhewe, aku nambah ekstensi / aplikasi "airdroid" lan yen sampeyan nindakake ing sesi krom sampeyan luwih apik nanging utawa penting, bisa uga duwe aplikasi kanggo mac, nanging nggunakake minangka aplikasi Chrome, sampeyan uga kudu nginstal airdroid ing Android, banjur mbukak aplikasi ing chrome, mbukak ing Android, lan nyelehake url utawa luwih apik kaya sing aku gunakake scan kode qr sing duwe aplikasi seluler ( airdroid) Aku mindhai kode sing ditampilake ing layar chrome ing mac lan "vuala" kabeh folder gambar foto, dokumen, kontrol seluler dhewe lan meh kabeh sing bisa ditindakake kanthi seluler tanpa mbutuhake kabel. ponsel ana lan mac ing jaringan sing padha, amarga aku ora nyambung nganggo kabel. (sing uga bisa ditindakake)

    Saka panemune cukup lengkap lan uga efektif, sadurunge nggunakake sistem liyane lan paling ora 1 taun iki cara lan aku ora ngowahi amarga yen digunakake ing chrome minangka ekstensi, cukup kanggo bukak sesi sampeyan ing pc utawa mac ing saindenging jagad lan sampeyan wis siyap nggunakake alat kasebut,) mulane aku sadurunge ngomong babagan manawa nggunakake karo sesi sing luwih apik, nanging ora wajib.

    Kanggo ngrasakake warna lan mesthine pangguna liyane bakal mbukak warna sing luwih apik, nanging iki sing paling disaranake sampeyan coba.

    Salam lan kirim apa sing diucapake apik banget

  11.   Aldo ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo penjelasan sampeyan, nanging aku duwe masalah sing padha karo meh kabeh wong. Galaxy Android (anyar) lan udara Macbook uga ora ana ………. Apple ora ngerteni luwih akeh tinimbang karo Apple.
    Kanggo liyane, sampeyan kudu terus nganggo trik aneh utawa wong sing jelas banget. -
    Salam.-.

    1.    Kamar Ignatius ngandika

      Kanggo nindakake artikel, aku nyoba kabeh opsi nganggo Xperia Z3 lan Smartphone normal karo Android 4.4. Transfer File Android ora cocog kanggo sampeyan? Sing bisa digunakake ing kabeh terminal tanpa ana masalah.

  12.   Adrian gonzalez ngandika

    Coba Sunshine, sing sejatine pancen apik banget ing antarane Samsung S5 lan Mac. Ora nggunakake layanan cloud supaya sampeyan bisa ngirim file kanthi luwih cepet lan disimpen ing piranti. Nanging, kaya ing cloud, sampeyan bisa ngakses file saka seluler tanpa ndownload. Sejatine Sunshine pancen apik banget

  13.   Gaby muñoz ngandika

    Halo! Aku wis nyoba transfer foto saka smartphone, Samsung J7, menyang desktop, aku malah ndownload aplikasi "Transfer File Android" lan gambar utawa pratinjau ora metu, ora ing foto, utawa ing endi wae ... bisa sampeyan ndhukung? Matur nuwun!

  14.   Caro ngandika

    Hai, kepiye fotoku liwati menyang Mac nalika dakdeleng, katon cilik, solusi apa wae, matur nuwun

  15.   Laura ngandika

    Mbiyantu banget, matur nuwun.

  16.   Hugo Pineda ngandika

    Aku nggunakake AirMore lan ngatasi apa sing wis suwe ora daklakoni karo apa wae utawa wong liya. Matur nuwun kanthi sanget kanggo rekomendasi !.

  17.   Jorge ngandika

    pancen ora ana gunane, masalahe yaiku piranti Android ora katon nalika aku nyambung karo mac.

  18.   laukli ngandika

    Ora apa-apa, nanging sadurunge kudu nonton sawetara tutorial YouTube nganti nemokake kunci supaya Huaweii katon ing Mac. Saiki, iki bisa digunakake kanggo aku. Ngomong-ngomong, aku isih anyar banget karo mac lan durung jelas. Endi foto sing diimpor mesthine disimpen?

    1.    Kamar Ignatius ngandika

      Kabeh gumantung karo cara sing digunakake. Yen sampeyan ngekstrak langsung saka ponsel cerdas, sampeyan bisa nyalin lan nempel ing endi wae, desktop tanpa pindhah luwih dawa banjur pindhah menyang papan sing sampeyan karepake.
      Yen sampeyan nggunakake aplikasi Foto, foto sing diimpor bakal rampung ing aplikasi kasebut, sanajan mesthine, mengko bisa mindhahake ing papan sing sampeyan karepake.

  19.   Ibu-ibu ngandika

    Halo, aku pancen ora ngerti babagan iki lan aku pengin nulungi, aku duwe tab sansung galaxi 2 lan aku kudu motret lan transfer menyang kertu eksternal nanging durung bisa, yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku bakal ngurmati iku banget

  20.   Lucy ngandika

    Aku wis nyoba AirMore karo Xiaomi lan Mac lan sampurna!
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo kiriman 🙂

  21.   Nohelia ngandika

    Wirang banget yen percaya yen dheweke nulungi aku nanging ora ngerteni dheweke ngerti, aku duwe ponsel merek Huawei,

  22.   Navarro ngandika

    Banget, aku nyoba sewu cara lan ndownload aplikasi nanging ora ana apa-apa, aku nate motret gambar lan kabeh sampurna. Matur nuwun sanget

  23.   shareitjava ngandika

    Aku nggunakake aplikasi sing luwih praktis sing diarani shareit, aku nggunakake aplikasi kasebut kanggo mindhah file saka platform apa wae menyang telpon kanthi gampang, malah ora mbutuhake kabel yen ora kalebu pasangan ing antarane piranti, padha karo bluetooh nanging kanthi kecepatan sing luwih dhuwur, yen sampeyan pengin download nuduhake Dheweke bisa nindakake saka play store amarga gratis lan tanpa pariwara sing ngganggu

bool (bener)