Cara ngowahi ukuran ikon desktop ing macOS

Apple mesthi ditondoi kanthi nawakake akeh pilihan pangaturan dhewe nalika ngonfigurasi peralatan kita yen kita duwe masalah penglihatan. Ing opsi pangaturan dhewe, macOS ngidini kita nggedhekake utawa nyuda ukuran lambang sing ditampilake ing desktop komputer.

Nambah utawa nyuda ukuran lambang desktop ing komputer bisa mbantu kita nyelehake luwih akeh item ing desktop (nyuda ukurane) utawa mung nambah ukuran supaya bisa ndeleng jeneng lan bagean sing luwih apik. Proses iki gampang banget lan saka aku saka Mac, kita nuduhake sampeyan carane bisa nindakake.

Akeh kanggo nggedhekake kanggo nyuda ukuran lambang saka desktop, kita kudu nyelehake ing endi wae lan klik tombol mouse nengen utawa pencet nganggo rong driji ing trackpad.

Sabanjure, klik ing Tampilake pilihan tampilan. Ing menu sing dituduhake ing ngisor iki, kita bakal weruh manawa ukuran lambang gawan yaiku 64 × 64 titik. Yen pengin nggedhekake utawa nyuda ukuran lambang, mung kudu geser garis ing sisih kiwa, yen pengin nggawe luwih cilik, utawa ing sisih tengen, yen pengin nggawe luwih gedhe.

Pilihan sabanjure ngidini kita atur ruang file ing kothak desktop, kanthi cara iki kita bisa nggedhekake utawa nyuda jarak antarane file. Iki uga ngidini kita nggedhekake ukuran teks file ing desktop uga ngganti posisi label file.

Kajaba iku, uga ngidini kita nuduhake pratinjau gambar cilik file, bebarengan karo rincian file, sing cocog kanggo direktori utawa akeh gambar ing desktop Mac. Sawise nggawe kabeh pangowahan sing dikarepake, kita bakal nutup jendhela. Saben nggawe pangowahan, bakal langsung ditampilake ing desktop.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)