Cara ndownload video YouTube ing Mac tanpa program

Akeh sampeyan, utamane wong anyar ing OS X, bisa uga kepengin weruh carane ndownload video YouTube sing sampeyan minati banget. Dina iki kita nggawa sampeyan sawetara solusi.

Savefrom.net download video YouTube

Saka web savefrom.net Kita bisa ndownload video YouTube tanpa nginstal program apa wae Nanging pisanan, ayo miwiti nganggo trik sing gampang lan gampang iki. Nalika kita ana ing kaca video sing pengin didownload, cukup ganti "Http: // www" dening "H.H":

Download Video YouTube 1

Download Video YouTube 2

Lan bakal ngarahake menyang kaca savefrom.net video wis siyap kanggo didownload ing MP4 amarga nindakake saka Mac, nanging kita bisa milih format sing dikarepake, sanajan mung audio.

Download Video YouTube 3

[Divider]

Cara liya kanggo ndownload video YouTube yaiku kanthi nyalin URL video sing dimaksud, langsung menyang web savefrom.net, tempelake ing kothak sing bakal ditemokake, klik Undhuh banjur pilih format sing dikarepake.

Download Video YouTube 4

Nanging bisa uga pilihan sing paling cepet lan paling gampang kanggo ndownload video saka YouTube utawa situs liyane yaiku instal plugin SaveFrom.net kanggo Safari saka Kene.

Sawise didownload, kita instal lan bakal tetep dadi ikon cilik ing jejere garis telusuran Safari. Nalika nonton video ing YouTube sing pengin didownload, kita mung kudu ngeklik lambang kasebut banjur pilih «Download saka kaca saiki». Bakal nggawa kita menyang kaca kanthi otomatis savefrom.net sampeyan mung klik ing format sing dipengini kanggo miwiti download.

Download Video YouTube 5

BajaTube.net, pilihan liyane tanpa mbutuhake program

Mirip banget karo sing sadurunge yaiku situs kasebut bajatube.net. Kerjane padha karo pilihan nomer loro savefrom.netyaiku tegese download video YouTube salin URL, ayo bajatube.net, kita tempel ing kothak banjur klik «Download video«. Ing kaca sabanjure, kita kudu mudhun sawetara lan bakal ndeleng tautan undhuhan miturut format sing dipengini, klik tengen ing salah sawijining, kita milih «Download file sing digandhengake dadi»Lan unduhan diwiwiti.

Download Video YouTube 6

Apa sampeyan mikir Opsi sing paling disenengi? Apa sampeyan ngerti cara liya kanggo ndownload video YouTube ing Mac tanpa mbutuhake aplikasi? Marang komentar lan yen sampeyan nggoleki solusi, aja lali deleng saka komentar kategori tutorial.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.