Cara ngakses lagu sing wis disimpen ing iTunes kanthi cepet

Wis pirang-pirang taun, Apple ngilangi pirang-pirang fungsi sing disedhiyakake dening iTunes kanggo kita. Kanthi rilis iOS 11, Apple ngluncurake Apple Store sing direnovasi, Apple Store sing dadi siji-sijine cara kanggo nggoleki, download lan tuku aplikasi, amarga versi iTunes ora nawakake akses menyang App Store.

Ora suwe, Apple ngakoni keputusan sepihak iki bisa uga dadi kesalahan nalika perusahaan gedhe lan institusi pendhidhikan, amarga nalika nginstal aplikasi, iki winates, yen ora mokal, utamane kanggo pusat utawa perusahaan sing ora duwe aplikasi sampeyan ing resmi Toko apel.

Kepiye yen iTunes ngidini kita saiki duwe akses menyang perpustakaan musik, perpustakaan sing bisa disinkronake karo kabeh piranti. Yen biasane file musik ora diatur, nanging nalika didownload, kalebu ing iTunes, bisa uga kita kepeksa ngerti ing endi dununge lagu tartamtu.

Yen kedadeyan kasebut, kita mung kudu mbukak iTunes, klik lagu sing pengin ditemokake dununge Klik-tengen banjur pilih saka menu drop-down Show in Finder.

Nalika semana, jendela Finder bakal mbukak karo direktori ing dununge lagu kasebut, saengga kita nindakake kabutuhane. Fitur iki kasedhiya ing meh kabeh versi Apple wis dirilis ing iTunes ing taun-taun pungkasan.

Fungsi iki uga hebat yen biasane nggunakake fungsi iTunes sing ngidini ganti lagu ing CD kita dadi MP3 musik favorit, yen kita pengin duwe salinan ing hard drive utawa folder liyane nalika kudu ngresiki Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.