Cara ngresiki AirPods, AirPods Pro, AirPods Max lan EarPods

AirPods Pro

Iku kedadeyan kanggo kita kabeh. Kita ngeculake AirPods sing ditresnani lan larang kanggo pisanan, kanthi mangkono target nuklir headphone Apple apik, kita dites wong, kita waca sing padha ngrungokake banget, sing padha pas sampurna ing kuping (utawa ora) lan padha wis worth apa kita mung mbayar kanggo wong-wong mau.

Lan nalika sampeyan njupuk metu saka kuping kanggo dilebokake ing kasus daya: Horror! lilin saka kuping! Sampeyan ndeleng ngiwa lan nengen yen ana wong sing ndeleng sampeyan, sampeyan ngresiki kanthi cepet nganggo driji, lan sampeyan nyelehake, mikir sedhela yen sampeyan mung siji-sijine wong ing planet iki sing duwe lilin ing kupinge ...

Kabeh manungsa, nganti gedhe utawa cilik, kita secrete lilin ing kuping kita. Perlu kanggo nglindhungi wong-wong mau. Lilin iki ngandhut bahan kimia khusus sing bisa nglawan infeksi sing bisa ngrusak kulit ing njero kuping. Iku tumindak minangka tameng protèktif antarane donya njaba lan gendang telinga.

Lan nalika kita tumindak nglawan Alam, lan sijine unsur aneh, digawe saka plastik putih, menyang bolongan ing kuping kanggo dangu: AirPods. Inggih, kedadeyan sing ora bisa dihindari. Utawa sampeyan ngresiki jero kuping saben-saben sampeyan pengin nggunakake headphone, sing ora ana sing nindakake, utawa sampeyan mesthi bakal impregnate nganggo lilin.

Lan yen dina-dina liwati, lan cepet-cepet, sampeyan ora ngelingi utawa ora duwe wektu kanggo ngresiki saben-saben sampeyan mbusak saka kuping, ing pungkasan sampeyan bakal mandheg ngrungokake musik favorit kanthi gamblang. saka dina pisanan. Lan dudu yen sampeyan budheg, utawa ora bakal rusak, nanging mung sampeyan iku wektu kanggo ngresiki wong. Ayo ndeleng carane nindakake tanpa ngrusak.

AirPods Pro

Ketahanan banyu resmi AirPods lan AirPods Pro mung kringet lan cipratan. Sing ngerti.

Apa Apple Ngomong Sampeyan Bisa Nggawe

Apple duwe situs web a kaca dhukungan ngendi menehi rekomendasi apa sing kudu lan apa sing ora kudu nindakake nalika ngresiki headphone. Kita bakal nggawe ringkesan sampeyan indikasi.

  • Kanggo plastik putih cangkang AirPods internal, lan kasus pangisi daya, sampeyan bisa nggunakake lap sing wis direndhem. alkohol etil nganti 75%.
  • Yen ora, cukup nganggo kain lembab banyu, lan garing nganggo kain liyane sing ora ana lint.
  • Kanggo AirPods Max, gunakake kain sing rada lembab karo banyu sing mlaku lan garing nganggo kain sing alus, garing, tanpa serat.
  • Kanggo ngresiki bantalan kuping AirPods Max, copot saka headphone lan dampen kain ing solusi 5 ml deterjen umbah-umbah Cairan ing kaca banyu. Gosok lan garing kanthi apik.
  • Ngresiki mikropon lan gril speaker nganggo swab katun garing.
  • Ngilangi puing konektor Lampu kilat kanthi sikat sing resik, garing lan alus.
  • Copot karet gelang saka AirPods Pro lan mbukak ing ngisor tunyuk. Mung nganggo banyu. Garing kanthi becik sadurunge dilebokake maneh.

Lan apa sing ora kudu dilakoni

  • Aja nggunakake wipes alkohol kanggo ngresiki kisi-kisi saka speaker AirPods.
  • Aja nggunakake produk sing ngemot pemutih utawa hidrogen peroksida.
  • Aja njaluk bukaan udan. Sing ora ana cairan sing mlebu liwat dheweke.
  • Aja nyelehake AirPods utawa AirPods Pro ing jero banyu.
  • Aja sijine AirPods Max ing ngisor tunyuk.
  • Aja nyoba kanggo nggunakake nganti padha rampung garing.
  • Aja sijine apa-apa ing port loading.
banyu

Aja mikir babagan nyelehake AirPods ing banyu. Ninggalake tes iki kanggo YouTubers edan.

Rekomendasi kita

Kabeh teori sing diterangake Apple iki apik banget kanggo ngerti, supaya ora nggawe kesalahan, nanging kita bakal nerangake kanthi cara sing luwih praktis babagan carane njaga headphone Apple ing kondisi sing sampurna.

Kanggo Cilik njaba putih saka AirPods, sampeyan bisa nggunakake gombal garing, utawa paling entheng moistened karo banyu utawa alkohol. Gosok lan garing kanthi cepet, supaya ora mbanyoni panggangan speaker, amarga yen sampeyan nindakake lan wis nglumpukake lilin, bisa mbentuk tempel lan nglumpukake ing bolongan cilik ing panggangan, saengga dadi gangguan.

Cara paling apik kanggo ngresiki Panggangan ngandika tansah nindakaken ing garing. Pasang sikat untu garing lan kerok rak. Iki bakal nggawe partikel cilik lilin garing metu, lan sampeyan bakal resik. Yen sampeyan udan, sampeyan bakal duwe masalah. Sampeyan uga bisa nggunakake dempul "Bluetac" khas. Kabeh lilin garing bakal tetep, lan kothak bakal resik banget.

Kanggo gummies saka AirPods Pro, copot lan mbukak ing ngisor tunyuk, mung nganggo banyu. Garing banget, lan sijine maneh. Lan siap. Kanggo bantalan kuping AirPods Max, aja muter-muter lan tindakake pandhuan Apple. Pisah lan usap nganggo kain lembab ing segelas banyu kanthi sendok teh sabun cuci cair. Keringake kanthi apik lan mung.

Sikat

Iki sing kudu digunakake kanggo ngresiki AirPods: swab katun lan sikat untu.

Uga ngresiki kasus pangisi daya

El kasus pengisian daya pantes sebutno kapisah. Aja teles kanggo apa wae ing donya, utamane supaya cairan kasebut bisa mlebu. Paling akeh, ing njaba, kaya sing wis ditindakake karo plastik AirPods. Lan ing njero, ngresiki nganggo swab katun.

Ati-ati banget apa sing sampeyan lebokake ing bolongan ing ngendi AirPods dipasang. Ing latar mburi, ana loro konektor sing tanggung jawab kanggo ngirim arus pangisi daya menyang baterei AirPods. Sing bakal ngerti, padha kudu tansah resik, supaya padha nggawe kontak apik, yen ora, padha ora bisa ngisi daya. Yen sampeyan ndeleng reged, gunakake tusuk kayu utawa swab katun garing.

Titik kritis liyane yaiku port Lampu kilat. Yen sampeyan ajeg nggawa tas pangisi daya ing kanthong, serat bisa nglumpukake ing plabuhan sandhangan sampeyan. Iku ora babras sing saka wektu kanggo wektu sampeyan sijine toothpick kayu kanggo mbusak ngandika fluff banget kasebut kanthi teliti,. Aja nganggo barang metalik.

Kanthi tips cilik iki, sampeyan bisa njaga AirPods ing kondisi majalah lengkap. Iku misale jek luar biasa carane dadi reged yen sampeyan kerep nggunakake, salah siji amarga saka kuping lilin, utawa amarga saka kemul saka sandhangan saka kanthong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)