Cara ngresiki layar Mac kita

Sijine screen saver Mac M1 ing kene

Bisa uga salah sawijining perkara sing paling ora diurus yaiku ngresiki layar Mac (umum ing piranti). Nanging penting yen kita pengin terus katon kanthi jelas lan uga amarga kita kudu njaga kebersihan supaya bisa njaga awake dhewe. Saiki kita wis ngerti manawa contagion kanthi kontak karo permukaan angel, nanging ora kakehan kanggo mesthekake lan apa sing luwih apik tinimbang duwe kabeh sing resik. Saiki, ora mung produk apa wae sing pantes lan mula kudu ati-ati karo apa sing digunakake. Kita pengin ngresiki layar, ora ngobong. Ayo ndeleng sawetara cara.

Reresik Aku bakal ngomong saka layar kanggo mbusak bekas driji utawa rereget cahya sing bisa nglumpukake

Layar Mac ora kaya layar iPhone utawa iPad sing terus-terusan ditutul nganggo driji. Nanging pancen kaya layar apa wae, arang banget yen dideleng, ora ditutupi lapisan bledug sing entheng. Alesané prasaja banget. Panas narik bledug lan mulane saben dina nggunakake komputer, kita ngresiki layar. Pancen, kita bakal ngindhari kudu ngobong kanthi luwih gaweyan mengko.

Miturut cara, apa sing photographer amatir utawa profesional, iku ora Matter, iki kudu soko sing rampung kanthi otomatis. Ora bakal dadi pisanan nalika motret langit lan ndeleng gambar ing komputer, kita ndeleng bintik ireng lan mikir yen kita kudu njupuk kamera kanggo ngresiki sensor. Nganti sampeyan ngerti yen dheweke minangka bledug ing layar. Kita banjur wedi dadi bungah, nanging aku luwih seneng ngindhari rasa wedi kasebut.

Kanggo saben dina lan reresik sing mung bledug, kita bisa nggunakake kain khusus. Layar banget alus lan sampeyan ora kudu mencet banget. Sampeyan bisa nggunakake chamois khas digunakake kanggo ngresiki kaca tingal. Sing kudu dingerteni yaiku kita kudu nggunakake kain sing ora ninggalake residu nalika ngliwati layar.

Sampeyan duwe ing kabeh prices lan malah yen sampeyan menyang optik iku bisa sing padha bakal menehi siji kanggo free. Nalika sampeyan lagi ing, njupuk kauntungan lan tuku kaca tingal Cairan reresik lan bakal apik banget kanggo layar Mac. Padha ninggalake wong resik banget lan uga duwe tutup sing ngalangi bledug saka nempel ing, karo kang lReresik sabanjure luwih gampang lan ora kudu saben dina.

Saiki, yen sampeyan pengin ngresiki layar Mac kanthi bener, apa sing luwih apik tinimbang nggunakake kain sing didol Apple. Salajengipun, iku wis banget komentar babagan jaringan, Internet lan ing media khusus kayata Soy de Mac. Iki minangka kain sing regane larang, nanging mesthi regane.

Kain Pembersih Apel

Yen sampeyan ora duwe chamois utawa padha (kain serat mikro), sampeyan bisa nggunakake kertas selulosa nanging wektu iki tansah garing. Amarga yen kita rendhem kertas iku bisa sing bakal miwiti kanggo disintegrate, ninggalake jejak lan sing Samsaya Awon saka ora ngresiki layar.

Yen kita ngomong babagan rereget sing luwih jero, reresik layar diganti rampung

Yen, ing sisih liya, sing dikarepake yaiku ngresiki noda sing nempel ing layar Mac, kain utawa chamois sing prasaja ora bakal cukup. Ndhuwur kabeh lan salah sawijining perkara sing paling penting yaiku ing kesempatan iki, reresik garing ora bakal bisa kanggo kita dadi sampeyan kudu nggunakake cairan lan ing kene kita kudu ati-ati banget karo produk sing digunakake.

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, kita bisa gunakake produk khusus sing digunakake kanggo ngresiki lensa kaca tingal. Kita kudu ora nggunakake kakehan lan njupuk menyang akun sing nalika kita pass kain, kita kudu nindakake iku entheng. Aku ora pikiran mbaleni sing kudu alus, layar Mac banget lancip lan mulane pecah.

Iku apik kanggo pour Cairan sethitik dening sethitik ing wilayah karo paling rereget. Pass kain nggawe bunderan concentric. Yen perlu, baleni nganti noda dibusak. Banjur kita bisa pour produk sethitik liyane ing kain dhewe lan pass liyane saka layar.

Ana akeh produk ing pasar sing bisa digunakake kanggo ngresiki layar. kita arep nyaranake sawetara sing wis dites dening akeh pangguna lan wis metu seneng. Sing, sawise kabeh, iku sing utama.

Kita duwe iki resik karo luwih saka 2600 komentar positif. Mesthi sampeyan ora bakal nguciwani lan regane kompetitif banget. Ing 100 ml kanggo 9,95 euro. Padha lunga adoh, pracaya kula. Uga dilengkapi kain microfiber 30 × 30 kanthi rega sing padha.

Pembersih layar khusus

Kita uga duwe opsi liyane kayata wetan merek Ekonom sing nduwe 10.000 ulasan positif. Aku durung nyoba nanging mesthine kudu duwe apa-apa nalika akeh wong sing setuju karo asile. Uga kaya sing sadurunge, nggawa kain microfiber dhewe, wektu iki 20 × 20. Malah luwih apik.

Pembersih Layar kanggo Mac

Nanging. Salah sawijining perkara sing ora bakal gagal yaiku alkohol. Nanging ora mung sapa wae, elinga. Mesthi isopropil alkohol (IPA) ing 70 persen. Kita bisa tuku prau kaya iki sing njamin kemurnian 99,9% karo sampeyan priksa manawa ora ana banyu sing bakal mlebu ing njero sing bisa mengaruhi pangembangan normal layar. Rega sing cukup apik amarga botol 1L supaya bisa tahan suwe.

Isopropil alkohol kanggo ngresiki layar

Saiki, yen sampeyan ora pengin nyemprotake utawa nyimpen kaleng ing ngendi wae, amarga bisa uga butuh wektu suwe saka siji panggunaan menyang liyane, disaranake yen sampeyan milih pilihan alkohol, gunakake wipes sing diresapi. . Secara pribadi, iku pilihan sing aku gunakake lan aku wis milih kok oleh saeyon sing teka 100 ing kothak lan ora mung ngresiki layar Mac nanging uga ing iPhone lan Apple Watch. Padha cukup cukup regane. Ora tekan 9 euro.

alkohol wipes

Yen sampeyan mikir yen wipes sadurunge bisa rada nyenyet, bisa uga sampeyan bisa milih sing rada gedhe sing uga ana ing botol. Aku kurang seneng iki amarga cara dikemas. Ana tansah ngilangke mbalela sing ora tetep nang lan nalika sampeyan nutup botol iku garing metu ing mburi. Iku alangan, nanging bener sing ukuran rawuh ing Handy yen sampeyan pengin nggunakake ngilangke padha kanggo Mac lan iPad, contone,. Iki regane udakara 12 euro Lan aku uga wis nyoba. Padha apik. Ora cukup lengket nanging kanthi produk sing tepat, aku bisa ngomong yen kanggo sawetara layar.

Botol karo andhuk alkohol

Pandemi COVID wis nggawe kita luwih rapi karo piranti

Wiwit pandemi wiwit rong taun kepungkur, puffff, kita wis dibombardir karo kabar babagan carane piranti elektronik sing digunakake saben dina kudu diresiki. Ana akeh penekanan ing telpon, nanging ana akeh wong sing nggunakake Mac minangka alat kerja saben dina lan kudu digawa menyang endi wae. Mulane, iku uga wis dijupuk menyang akun sing layar kudu di resiki nanging ora amarga rereget, nanging amarga disinfeksi.

Kaleng alkohol isopropil uga bisa digunakake ing kasus iki, lan ing kasus iki wipes minangka pilihan sing paling apik. Nanging, ana produk alternatif liyane sing dudu alkohol nanging senyawa liyane sing mbantu ngilangi virus, bakteri lan mesthi, rereget. duweke Apple nerbitake pandhuan nyaranake supaya layar di resiki karo sawetara wipes saka Merk Clorox Kab. Pabrikan kasebut ngaku ngilangi COVD-19 mung 30 detik.

Ing Spanyol padha angel golek, nanging kita duwe sawetara saka account Sanitol sing Dheweke janji bakal nindakake fungsi sing padha. Kita bisa nemokake ing batch 30 wipes. Padha cukup gedhe lan digunakake kanggo ngresiki macem-macem lumahing. Mesthi, aku digunakake kanggo ngresiki area tartamtu ing omah kayata counter pawon, umpamane, lan aku pitutur marang kowe yen sing pisanan bisa digunakake kanthi apik nanging liyane wis dadi odyssey. Dheweke bisa metu saka paket loro utawa telu sekaligus lan dilebokake ing wadhah, tegese ora bakal ditutup kanthi apik lan mulane kabeh bakal garing. Sampeyan kudu ati-ati nanging padha nindakake tugase.  12 paket 30 kanggo 20 euro. Mungkin pilihan sing paling murah.

Sanytol ngresiki layar

Ana produk liyane ing pasar sing digunakake kanggo disinfect piranti. Kita ngomong babagan generator ozon utawa piranti sing didol sing ngasilake sinar UV. Sejatine kanggo ngresiki, sing diarani resik, ora resik. Dheweke mung disinfect lan ora jelas yen dheweke pancen nindakake fungsine, saka apa aku wis maca.

Resumen

Kanggo saben dina,  kain microfiber utawa kain optik cukup. Sampeyan priksa manawa sampeyan mbusak bledug lan rereget sing paling entheng.

Nanging, yen sampeyan pengin sing luwih lengkap Sampeyan kudu milih produk khusus. Sisihake sabun lan banyu. Contone, nggunakake isopropil alkohol amarga saliyane kanggo ngresiki, sampeyan uga disinfect. Yen sampeyan nggoleki sing luwih kuat, sampeyan kudu nggunakake tisu kaya Clorox utawa Sanytol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.