Carane sijine video ing gerakan cepet ing Mac

Nyepetake video ing Mac

Video kulawarga ora bisa ditindakake, kajaba yen duweke dhewe. Ora ana sing seneng ngunjungi kanca supaya bisa ndeleng kabeh foto lan video sing wis dijupuk ing vacation pungkasan. Nalika video kasebut dadi duweke kita, yen kita pengin nggawe video ringkesan, kita kudu nonton jam lan jam (gumantung saka jumlah video sing wis direkam) kanggo nemokake konten sing pengin dituduhake.

Kanggo nggawe tugas iki luwih gampang, lan ing ndhuwur kabeh luwih cepet, sing paling apik sing bisa kita lakoni yaiku nyelehake video ing kamera cepet, supaya gampang nemokake wektu sing tepat sing pengin ditambahake menyang kompilasi. Yen sampeyan pengin ngerti carane sijine video ing gerakan cepet ing Mac, Aku ngajak sampeyan tetep maca.

Aspek sing kudu digatekake nalika nggawe video kanthi gerakan cepet yaiku tujuane. Yaiku, yen kita pengin nyepetake video mung kanggo nemokake wayahe sing pengin dilebokake utawa yen, ing nalisir, kita pengin nyepetake video lan nyimpen kaya iki, yaiku, dipercepat.

Video gerakan cepet bisa ngasilake, ing pirang-pirang kesempatan, wayahe komik kang, ing kacepetan normal, ora duwe teges utawa sih-rahmat, supaya yen sampeyan wis ora dianggep pilihan iki, sampeyan kudu njupuk menyang akun.

iMovie

iMovie

Sawise maneh kita kudu ngomong babagan iMovie, editor video gratis Apple, yen kita kudu nggarap video. Kanthi iMovie, kita ora mung bisa nyepetake puter maneh video, nanging uga kita bisa nyimpen video digawe cepet kanggo muter ing pamuter sembarang.

iMovie ngidini kita ngowahi kacepetan video, disebut klip ing app, independen. Tegese, ora perlu ngowahi kacepetan puter maneh kanthi bebas saka saben video, ngekspor lan ditambahake menyang video ringkesan sing ditindakake.

Yen kita pengin ngowahi kacepetan puter maneh klip ing iMovie, sing kudu ditindakake yaiku pilih klip sing dimaksud.

Sabanjure, menu opsi bakal ditampilake, menu sing ngidini kita nindakake operasi nyunting karo video kasebut. Ing menu kasebut, kita kudu klik ing lambang sing nuduhake spedometer lan nuduhake jeneng Speed.

Banjur menu anyar bakal ditampilake. Ing menu kasebut, ing pilihan Kacepetan, kita kudu muter karo setelan beda nganti kita nemokake kacepetan tengen kita looking for.

Kabeh owah-owahan sing kita lakoni padha bisa dibalèkaké, sanajan kita nyimpen project, supaya kita bisa nyoba kabeh opsi sing kapentingan kita bisa kanggo nyepetake utawa alon mudhun muter maneh video.

Nalika muter video luwih cepet, gumantung saka kacepetan sing dipilih, audio bisa uga ora dimangerteni. Ing kasus kasebut, sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku mbusak swara saka video. Kita uga bisa nindakake proses iki nganggo iMovie tanpa kudu nggunakake aplikasi pihak katelu.

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, owah-owahan kasebut mung bakal mengaruhi klip sing dipilih ora kabeh proyek.

Aplikasi iki uga eKasedhiya kanggo iPhone lan iPad, kanthi fungsi sing padha, dadi yen sampeyan ngrekam ing iPhone, sampeyan bisa nyepetake video langsung ing seluler tanpa kudu nransfer menyang Mac.

iMovie (Link AppStore)
iMoviefree

VLC

VLC muter video cepet

Maneh kita ngomong babagan VLC, kaya sing dakkandhakake, pamuter video paling apik ing pasar kanggo saben platform seluler lan desktop ing pasar, ora mung amarga kompatibel karo saben format, nanging uga amarga gratis lan mbukak sumber.

VLC iku kabeh ing siji. Saliyane ngidini kita muter file video utawa musik apa wae, uga kalebu fungsi tambahan kayata kemampuan kanggo mbusak audio saka video, download video YouTube...

Babagan pilihan puter maneh, VLC ngidini kita nyepetake puter maneh video, sanajan kita ora bisa ngekspor asil menyang file kaya sing bisa ditindakake nganggo iMovie, mula aplikasi iki cocog kanggo ditemokake ing klip video sing wis direkam lan sing pengin dilebokake ing video ringkesan.

para nyepetake puter maneh video liwat VLC, kita kudu nindakake langkah-langkah sing dakkandhani ing ngisor iki:

  • Sawise kita mbukak video karo aplikasi utawa saka aplikasi, kita pindhah menyang menu Reproduksi ditemokake ing sisih ndhuwur aplikasi.
  • Ing menu iki, kita goleki pilihan Kacepetan banjur pilih Luwih cepet utawa luwih cepet (akurat). Opsi pungkasan iki ngidini kita nyetel kacepetan puter maneh dadi luwih cepet utawa luwih alon.

Sampeyan bisa download VLC gratis kanggo macOS liwat link iki

Motong lucu

Motong lucu

Editor video liyane, sing uga wis dibahas ing Soy de Mac sadurunge sing bisa digunakake kanggo ngowahi video yen Mac kita ora kompatibel karo iMovie iku Cute Cut, iku Cute Cut. Aplikasi iki, ing versi gratis, ngidini kita ngowahi kacepetan puter maneh video kasebut.

iMovie mbutuhake macOS 11.5.1 kanggo nikmati kabeh fungsi sing ditawakake, nanging kita bisa download versi lawas ing komputer sing dikelola dening versi sadurungé, nanging karo watesan.

Yen tim sampeyan umur sawetara taun, luwih saka sepuluh taun, umpamane, mesthine ora bisa ngundhuh iMovie ing ora ana versi sawijining.

Cute Cut, dianggo minangka OSX 10.9, kaya sing bisa dideleng ing deskripsi, versi sing diluncurake luwih saka 20 taun kepungkur ing pasar.

para ngowahi kacepetan puter maneh video nganggo Cute Cut, kita kudu nindakake langkah-langkah sing dakkandhani ing ngisor iki:

  • Kanggo nyepetake utawa alon muter maneh video nganggo Cute Cut, kita kudu, kaya karo iMovie, pilih trek video sing arep kita akselerasi.
  • Sabanjure, kita pindhah menyang tengen ndhuwur app, ing ngendi kabeh pangaturan sing bisa ditindakake nganggo klip sing dipilih ditampilake.
  • Ing bagean iki, goleki pamilih ditampilake ing jejere tembung Speed lan pindhah menyang tengen kanggo nambah kacepetan puter maneh.

Kaya iMovie, karo Cute Cut kita bisa ngowahi kacepetan puter maneh saben video utawa klip kanthi cara mandhiri, tanpa mengaruhi kabeh video.

Watesan sing ditemokake ing versi gratis yaiku mung bisa ngowahi video kanthi dawa maksimal 60 detik lan sing watermark wis klebu.

Cute CUT - Movie Maker (Link AppStore)
Cute CUT - Movie Makerfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)