Data 500 yuta pangguna LinkedIn disusupi

20 Peretas LinkedIn

Minggu kepungkur, kita ngobrol babagan hack gedhe sing dialami para pangguna jejaring sosial Facebook lan kepiye ngerti manawa akun sampeyan kalebu jutaan pangguna sing diretas, uga, aja kesasar banget saka artikel iki sing ditulis dening kolega kita Toni yen sampeyan duwe akun LinkedIn. 

Lan kayane udakara 500 yuta profil pangguna ing kaca iki wis katon lan didol menyang penawar paling dhuwur ing situs web sing populer karo peretas. Data sing dipikolehi hacker ngluwihi pangguna sing gampang lan uga mengaruhi sawetara perusahaan.

Informasi hack hack iki teka sawetara dina kepungkur ing situs web riset lan keamanan cybersecurity Warta Cyber. LinkedIn dhewe ngakoni cacat keamanan lan panyaringan jeneng, alamat email, nomer telpon, judhul profesional, lan tautan menyang profil liyane sawetara pangguna.

Sampeyan bisa uga ngerteni sebilangan cilik sing kena pengaruh, nanging iku LinkedIn duwe luwih saka 675 yuta anggota dadi sacoro prakteke kabeh wong wis kena hack hack iki. Secara pribadi, aku ora duwe akun LinkedIn, nanging kita ngerti manawa perusahaan kasebut bakal ngubungi wong-wong sing kena hack, yen ora, sampeyan bisa nyoba ndeteksi yen sampeyan salah siji sing kena pengaruh ing web sing ditampilake pangguna Facebook.

Kita ngerti manawa angel ngatur hacks kasebut lan ora ana sing bebas saka cacat keamanan sing bisa digunakake kanggo njupuk data sensitif saka jutaan pangguna. Miturut perusahaan kasebut, data saka pangguna LinkedIn kalebu mung informasi sing didaftar publik ing profil kasebut, ujare situs jejaring sosial profesional. ing sawijining pernyataan Kamis pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.