David S. Goyer, pangripta seri Fundación, negesake manawa seri kasebut dadi tantangan

Foundation

Sawise ngenteni suwe, sawetara minggu kepungkur, Apple ngumumake manawa tanggal 24 September taun iki, episode kapisan seri Fundación bakal dirilis, adaptasi novel-novel anggitane Isaac Asimov sing bakal ditampilake a minimal 80 episode.

David S. Goyer, pencipta adaptasi iki, wis menehi wawancara Wartawan Hollywood kono ngomong babagan kerumitan proyek lan alasane nganti saiki kabeh upaya adaptasi gagal, amarga dheweke klasifikasi dadi 3.

Kaping pisanan yaiku sejarah mestine jumlahe 1.000 taun kanthi mlumpat wektu sing akeh banget, mula ora angel dingerteni. Mesthi wae angel direkam film loro utawa telung jam.

Aspek sing nomer loro yaiku buku-bukune rada antologi. Sampeyan bakal duwe sawetara crita cekak ing buku pisanan kanthi karakter utama Salvor Hardin, mula sampeyan bakal kliwat satus taun lan bakal ana karakter liyane.

Sing nomer telu yaiku sing ora nyenengake, yaiku buku babagan ide, konsep. Akeh tumindak sing kedadeyan ing layar.

Dadi tanpa menehi akeh banget, aku nemokake cara kanggo sawetara karakter bisa nambah umur. Udakara enem karakter bakal diterusake saka stasiun menyang stasiun, wiwit abad nganti abad. Kanthi mangkono dadi setengah crita antologi, setengah crita terus-terusan.

Babagan anggaran sing diduweni seri kasebut, Goyer ujar:

Iku anggaran gedhe. Aku bakal ngomong iki: Rata-rata saben jam, yen sampeyan njupuk rong episode lan disatukan, anggaran luwih dhuwur tinimbang sawetara film sing wis dakkirim.

Goyer jarene kauntungan saka seri tv babagan film yaiku wektu ekstra sing diidini.

Yen aku nggawe fitur, sanajan trilogi fitur gedhe, udakara udakara sangang jam.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.