Album anyar Adele ora bakal dirilis ing Toko Apple fisik

adele-25

Sing penyanyi lan perusahaan produksi ngerti manawa Apple pancen akeh sing nduwe minat, dudu rahasia saka sapa-sapa lan dudu iki pertama kaline kita ngerti manawa ana penyanyi tartamtu bakal ngluncurake album barune kanthi eksklusif ing toko Apple. Nalika semana, Beyoncé ngrusak kabeh rekaman kanthi ngeculake album anyar ing iTunes kanthi kaget. Ora ana sing ngerti aku kerja ing album anyar lan malah kurang, eksklusivitas diwenehake menyang toko Apple.

Perusahaan rekor Adele pengin nggawe pamindhahan sing padha lan sawetara wektu kepungkur dheweke nawakake telung puluh yuta dolar kanggo sing saka Cupertino minangka imbalan amarga bisa entuk ngluncurake album anyar para penyanyi ora liya lan ora kalah uga ing Apple Store fisik.

Ya, sampeyan durung maca salah. Perusahaan rekor Adele wis negosiasi pirang-pirang wulan babagan ide manawa album anyar penyanyi kasebut bakal dirilis kanthi eksklusif ing kabeh Toko Apple fisik sing saiki dimiliki perusahaan ing panggung dunia. Nanging, kayane pungkasane sing duwe apel cokotan wis mutusake nolak tawaran jutawan kasebut. 

Cakram sing dimaksud diarani «25 " lan salah sawijining lagune yaiku Hello, sing nalika iku dadi single sing paling diunduh ing VeVo kanthi 27,7 yuta kunjungan sajrone 24 jam. Saiki ide sing «25 " Diluncurake kanthi eksklusif ing Apple Store fisik wis tiba lan Adele lan perusahaan rekor saiki mung duwe kemungkinan diluncurake nanging ing layanan kasebut Apple Music.

Kasunyatane yaiku keputusan Apple ora kabeh salah amarga ora bakal ngidini disk kaya disk sing diomongake ora tekan Apple Music lan toko fisik sing sampeyan lakoni. Apple ora bakal mbuwang watu ing atap lan kurang saka pihak katelu. 

Rampung menehi informasi babagan album sing kita gunakake, "25", bakal ditampilake tanggal 20 November, miwiti tur sing bakal nggawe Adele lambene kabeh wong. Kita bakal weruh manawa perdana "25" ing Apple Music asale saka kejutan utawa ora. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.