Eksperimen sing nuduhake manawa AirTag luwih unggul tinimbang Genteng

Apple AirTag ditampilake

AirTags ora bakal mandheg nggawe kita gumun. Kadhangkala dadi luwih apik lan uga ora kakehan. Yen sawetara dina kepungkur eksperimen analis Apple katon ing Washington Post lan ora nate ninggalake piranti perusahaan kanthi apik, saiki kita duwe informasi anyar adhedhasar pengalaman nyata. Dheweke wis siyap mbandhingake AirTag lan Tile kanthi nggawe kalorone ora ana ing jangkoan telpon. Suwene apa kanggo golek siji lan liyane?

Saka Techradar, majalah sing spesialisasine ing Apple lan teknologi, mutusake manawa AirTag utawa Tile bakal ditemokake luwih dhisik, kanthi sengaja ora bisa nggayuh smartphone kasebut. Waktune tepat wektu suwene saben wong bisa ditemokake dening pangguna liyane. Eksperimen sing ana ing pikirane, nanging kita ora wani ngevaluasi utawa nindakake amarga ana risiko (umure entek saka AirTag).

30 menit kanggo AirTag. 12 jam menyang Ubin.

Airtag

Kita nganggep manawa piranti loro kasebut, sanajan duwe misi sing padha, bisa digunakake kanthi beda. AirTag duwe basis pangguna amarga Find My lan anyar banget ing pasar. Nanging, Tile saiki wis ana ing pasar. Kalorone duwe kaluwihan lan kekurangan. Sing endi sing bakal ditemokake dhisik? 

TechRadar ngirim loro "ing mburi tandha ing dalan sing rame, sak mil saka omahe" jam 9 esuk dina Senin esuk. Mulih, kalorone ditandhani ilang, banjur padha ngenteni. Ngelingi manawa dheweke ora ana ing kisaran.

Mung ing 30 menit, kabar ditampilake karo lokasi AirTag sing ilang, amarga wis diidentifikasi karo iPhone sing liwat, sanajan lokasi sing diwenehake yaiku dalan sing sejajar karo lokasi sing sadurunge kita pasang, sanajan isih ana ing papan asline.

Laporan kasebut ujar manawa padha alerta ditampa 13 kaping gunggunge ing iPhone sing liwat. Pangguna wis ngenali nglacak sing ilang. Penting, lokasi sing diwenehi saben modifikasi saben diganti. Dalan paralel sing cedhak ditandhani ing papan sing ditinggalake AirTag. Fitur presisi kanggo nemokake obyek sing digawe dening Apple lan didhukung dening teknologi Ultra Wideband, bakal ngatasi kekurangan ing tliti lokasi yen nyoba golek obyek sing ilang.

Nanging lan ing kene teka sing kaget, yaiku kedadeyan kasebut «Meh 12 jam» sadurunge ana wong ing komunitas Ubin weruh. Nanging, ora kaya AirTag, lokasi sing diwenehake luwih pas tinimbang saka AirTags.

Kepiye kesimpulan sawise eksperimen kasebut?

Tile

Anggota Techradar nggawe kesimpulan yen, yen sampeyan ora ana ing jangkoan piranti pelacak, sampeyan bisa uga nemokake AirTag luwih cepet tinimbang Tile. Iki amarga ukuran komunitas sing diduweni iPhone. Sing mesthi yaiku ndeteksi AirTag, iPhone utawa iPad, sampeyan kudu mbukak iOS 14.5, versi paling anyar saka sistem operasi, lan ngaktifake fungsi Golek iPhone.

Minangka laporan sing dikatutake, akeh iOS, lan khusus iOS 14, kaya ngono AirTag wis dadi pelacak sing kuat banget sanajan umure mung sawetara minggu, amarga teknologi FindMy lan ekosistem Apple.

Nanging kudu dipikirake manawa presisi bisa nemokake AirTag sing ilang mengko godhong akeh sing dikarepake. Bisa uga gampang ing ruang tamu omah lan ora prelu ana ketinggalan sawetara meter. Nanging ing dalan, angka kasebut bisa ngrusak dina sampeyan. Ana luwih akeh unsur eksternal sing pengaruhe akurasi. Wah nggih. luwih apik ing 30 menit tinimbang ora ing 12 jam, mesthine. Luwih becik dheweke ngabari sadurunge lan nate ngenteni wektu sing dibutuhake kanggo nemokake obyek tinimbang ora ngenteni setengah dina kanggo nemokake, kayata, tombol-tombol kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.