FaceTime saya tuwa karo iOS 15 nanging isih akeh

WWDC Langsung sdmac

WWDC 2021 wis diwiwiti karo sawetara video prank sing lucu banget nonton cara pikirane paling apik babagan cara nggawe aplikasi sing paling apik. Iki tegese, kanggo ndeleng kepiye pemrograman mikir supaya aplikasi dadi kenyataan. Tim Cook nyedhaki panggung lan menehi baton menyang Craig kanggo ngandhani babagan iOS 15 kanthi warta paling gedhe FaceTime.

FaceTime minangka aplikasi sing paling anyar kanggo iOS 15 ing WWDC 2021 iki

Craig negesake pentinge supaya tetep nyambung kabeh jam, nanging ora beda karo obrolan pribadi karo panggilan video, interaksi manungsa sing penting ilang. Mula saka Apple pengin ngapiki aplikasi FaceTime, kanthi seri dandan sing bakal nggawe kita nggunakake aplikasi iki maneh.

Audio spatial kanggo FaceTime

Fitur Apple Music anyar nganti FaceTime. Kanthi Audio spasial kita bakal entuk ckomunikasi sing luwih resik, swarane luwih jelas. Swara kasebut berkembang kanggo nggayuh efek sing luwih alami, kaya-kaya kita ana ing ruangan sing padha karo wong sing ngobrol.

Pembatalan swara sing luwih apik

Kita dikandhani yen wiwit saiki kita bisa cswara latar mburi jangkar kanggo pacelathon sing luwih jelas lan ora ngganggu. Soko sing bakal mbantu kita nggawe obrolan luwih nyenengake lan grapyak. Iki sing diarani pembelajaran mesin.

Tampilan anyar sing luwih apik kanggo kabeh anggota sing lagi nelpon

Tampilan Grid saiki wis duwe tampilan luwih lengkap kanggo kabeh anggota telpon video karo FaeTime. Tampilan sing luwih nyaman, tampilan sing beda khusus sing bakal nggawe komunikasi luwih nyenengake lan alami.

Mode potret ing FaceTime

Mode potret kasedhiya ing FaceTime, entuk latar mburi sing kabur kaya sing digayuh ing mode foto. Mode sing cocog kanggo konferensi video profesional. Iku fokus kanggo kita lan latar mburi ora ngganggu interlocutor kita. Mesthi wae, bakal nggawe kita kudu sampurna ing saben panggilan.

Nggawe Link kanggo Telpon Video FaceTime

Miwiti iOS 15 bisa nggawe link kanggo ngirim sing pengin gabung karo panggilan video kasebut. Banget ing gaya Zoom lan program liyane kanggo tujuan kasebut. Kita bakal gawe jadwal telpon lan ngliwati link kasebut. Sukses, mesthi. Nggoleki jagad profesional.

MATA, Kompatibel uga kanggo Android lan Windows.

Kita terus karo keamanan lan enkripsi end-to-end

Kita ora bisa ngomong babagan fungsi sing wis ana ing FaceTime. Enkripsi end-to-end kanggo sawetara obrolan pribadi. Soko penting ing jagad teknologi.

Nuduhake layar liwat FaceTime. Dituduhake karo sampeyan

Anyar anyar sing uga nggawe saran kanggo jagad profesional. Kita bakal nuduhake layar karo mitra komunikasi liwat FaceTime. Shareplay uga bakal mbantu kita ngrungokake musik utawa nonton seri bebarengan. Kajaba iku, kontrol bakal bisa diakses kanthi tutul ing layar.

Secara logis, lan yen kita bisa nuduhake layar ing antarane rong piranti iOS, iku logis yen mikir yen bisa nuduhake layar kasebut karo Apple TV. Dadi bakal. Simbiosis ing antarane iOS lan Apple TV iku bakal sampurna. Kita bisa ngluncurake konten iPhone menyang televisi.

Diumumake manawa Dituduhake karo sampeyan bakal kasedhiya ing Foto, Apple Music, News, Safari, Podcast lan Apple TV

Perjanjian karo HBO Max, Disney +, TikTok lan liya-liyane

Sampeyan maca kanthi apik. Kita duwe portofolio manawa Apple TV + iku penting, nanging perusahaan ngerti manawa ora disenengi masarakat, mula ngluncurake perjanjian karo saluran sing paling penting. HBO, HBOmax, Twitch, NBA ... lsp

Warta ing iMessage uga ditampilake

Nalika nampa konten ing Pesen sampeyan bisa uga maca mengko, mula pesen kasebut diklumpukake ing bagean sing kapisah sing nuduhake manawa sampeyan kudu maca pesen kasebut lan sampeyan bisa ngakses kanthi cepet. 

Apik kabar

Kabar wis dirancang ulang kanggo luwih ngenali. Bakal ana sawetara sing mbutuhake perhatian sampeyan, lan sawetara ora. Desain ulang dimaksudake kanggo mbedakake rong jinis kasebut. Sampeyan bisa ngatur lan menehi prioritas karo sing dikarepake.

Mode Fokus Anyar

fokus Pilihan iki bakal menehi pilihan minangka standar nanging bisa disesuaikan.

  • Aja ngganggu
  • pribadi
  • Kerja
  • Ngimpi

Yen sampeyan ing mode kerja, sampeyan mung bakal nampa kabar saka makarya, kayata Slack utawa email. Yen sampeyan entuk mode pribadi, sampeyan mung bakal entuk kabar saka kanca utawa anggota kulawarga sing dipilih.

Teks Langsung

Kamungkinan njupuk cathetan ing papan putih, kayata langsung karo foto. Iki uga bakal menehi pilihan kanggo nyalin «teks» langsung saka foto. Malah ndeteksi nomer telpon kanggo disalin lan ditelpon.

Sing paling apik yaiku ora mung bisa digunakake nganggo foto dijupuk nganggo ponsel. Uga nganggo tangkapan layar, foto saka Internet ... lsp.

Warta ing Dompet, Foto, Cuaca lan Peta

Kenangan Foto.

Pilihan cerdas saka sampeyan foto kanggo nggawe kenangan. Kenangan gaweyan otomatis uga bakal nggabungake musik sing disesuaikan karo konten. Kita bisa ngganti urutan foto, musik, transisi, lsp.

dompet

Sampeyan uga bakal ngidini nggawa "Kunci" kanggo mobil sampeyan, utawa uga omah sampeyan. Mikir kunci hotel. Miwiti musim gugur iki.

Aplikasi Cuaca dirancang maneh.

Adaptasi kahanan cuaca saben wayahe, kanthi Wallpaper animasi kanggo makili kahanan angin, udan, mendhung, lsp.

Peta

Kayane anyar Peta uga bakal tekan Spanyol lan Portugal. Peta sing luwih rinci kanggo wilayah komersial, ketinggian medan, tandha dalan kayata crosswalks, lsp. Peta uga bakal ngetutake rute sampeyan lan bakal menehi pitunjuk nalika metu saka kereta bawah tanah, kayata.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.