Fathom minangka film dokumenter sabanjure kanggo Apple TV +

Fathom

Film dokumenter paling anyar sing nggayuh layanan video streaming Apple yaiku Fathom, dokumenter saka rong ilmuwan sing miwiti telusuran ngrampungake misteri kenapa paus nembang. Film dokumenter kasebut bakal tayang ing Apple TV + tanggal 25 Juni lan babagan lagu paus humpback lan komunikasi sosiale.

Para ilmuwan sing ngetutake paus ing dokumenter iki yaiku Dr. Ellen Garland lan Dr. Michelle Fournet. Kalorone lelungan menyang sisih liya ing jagad kanthi lelungan sejajar ngupayakake luwih ngerti budaya lan komunikasi paus liwat proses ilmiah.

Film dokumenter Fathom diproduksi dening Film Sandbox, Mitra Impact, Gambar Walking Upstream, Back Allie Entertainment lan Hidden Candy. Antarane produsen eksekutif, kita temokake Andrea Meditch, Pamenang penghargaan Emmy lan Greg Boustead, sing uga eksekutif ngasilake dokumenter kasebut Fireball saiki kasedhiya ing Apple TV.

Sanajan crita kasebut fokus ing lagu-lagu paus humpback, crita babagan ilmiah lan nmanungsa universal kudu golek wangsulan bab jagad iki sing ngubengi kita.

Film dokumenter alam liyane

Kanthi dokumenter iki, Apple terus nggedhekake katalog jinis konten iki ing platform sampeyan. Sawetara dokumenter sing wis kasedhiya ing Apple TV + yaiku:

  • Planet wengi: warna lengkap, sing nuduhake urip kewan ing wayah wengi nggunakake kamera canggih.
  • Taun jagad iki ganti dening David Attenborough nuduhake kita bangkit maneh alam sajrone kurungan
  • Microworlds, seri dokumenter sing nuduhake tantangan sing diadhepi makhluk cilik ing planet kita.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.