Wolfwalkers Film Apple TV + Animasi Menehi Lima Annie Award

Wolkmaker

Maret awal kabar nominasi film animasi iki mlumpat sing perdana ing Apple Tv +, Wolfwalkers, ing Annie Awards. Iki minangka penghargaan sing diwenehake dening Asosiasi Film Animasi Internasional, adhedhasar ing Los Angeles, California, wiwit taun 1972. Dheweke asline digawe kanggo menehi hadiah film sing kalebu bidang animasi, nanging suwe-suwe dadi kategori anyar ditambahake, menehi produk televisi lan videogames. Saiki kita wis ngerti Dheweke wis menang ora luwih lan ora kurang saka limang penghargaan.

Film animasi sing bisa dideleng ing Apple TV +, Wolfwalkers, wis menang limang Annie Award. Nominasi mlumpat ing wiwitan Maret. Saiki sewulan setengah mengko, kita bisa ujar manawa film kasebut entuk Apple TV + limang penghargaan. Kanthi cara iki bisa diarani ide sing wis dialami Apple nang kualitas tinimbang jumlah, sanajan iki uga penting banget.

Hadiah kasebut dianugerahi sawise dianakake upacara virtual. Wis dijupuk ing penghargaan ing ngisor iki:

  • Film Fitur Paling Apik Independiente
  • Desain Paling Apik saka Karakter
  • Pitunjuk Paling Apik
  • Desain Produksi Paling Apik
  • Kinerja Swara Paling Apik.

Saiki, kudu diklarifikasi manawa film kasebut uga wis menang penghargaan AFI FEST. Film kasebut diarani film animasi paling apik dening pirang-pirang klompok kritikus. Apple wis entuk total 105 penghargaan lan 358 nominasi nganti saiki, kalebu loro nominasi Oscar, wiwit debut ing Apple Originals luwih saka setahun kepungkur.

Dumunung ing jaman gaib lan sihir, magang pamburu enom, Robyn Goodfellowe, lelungan menyang Irlandia karo bapake kanggo njupuk serigala pungkasan. Nalika sampeyan njelajah tanah sing dilarang ing njaba tembok kutha. Robyn kekancan karo bocah wadon sing semangat, Mebh, anggota saka suku misterius sing dikabarake duwe kemampuan kanggo malih dadi srigala ing wayah wengi. Nalika nggoleki ibune Mebh sing ilang, Robyn nemokake rahasia sing nggawa dheweke menyang jagad Wolfwalkers sing mempesona. Dheweke duwe risiko dadi barang sing ditakdirake bapakne.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.