Firmware saka AirPods uga bakal duwe warta

AirPods

Presentasi saka WWDC taun iki. Tim Cook lan tim wis nuduhake warta sing bakal dilebokake ing versi piranti lunak taun iki. Iki tegese yen ombone luwih gedhe utawa kurang, kabeh piranti Apple bakal duwe fungsi anyar sanalika bisa dianyari.

Lan "kabeh" uga kalebu AirPods. Sawise piranti perusahaan dianyari, headphone Apple bakal entuk fitur-fitur anyar, sawetara sing apik banget kanggo pangguna. Ayo dideleng.

AirPods durung dilalekake karo wong-wong saka Cupertino, lan dheweke bakal nampa sawetara warta menarik yen kabeh piranti lunak anyar taun iki dirilis kanthi resmi.

Ningkatake Obrolan

Iki minangka fitur AirPods pisanan sing Tim Cook lan time ngenalake kita awan mau. Fitur sing dirancang kanggo mbantu wong sing ngalami masalah pendengaran sing entheng. Fitur anyar sing nggunakake audio komputasional lan mikropon sinambung AirPods Pro kanggo fokus audio sing ditampa karo wong sing ngomong ing ngarep sampeyan.

Sampeyan uga bisa milih nyuda jumlah swara sekitar apa sing kedadeyan ing sekitar sampeyan. Kaloro fitur kasebut bisa nyegah swara ing sekitar lan ningkatake obrolan karo wong sing ana ing ngarep sampeyan ing lingkungan sing rame banget.

Notifikasi

Siri wis ngelingake sampeyan babagan kabar anyar sawetara wektu, lan saiki entuk fungsi kasebut menyang kabeh kabar Wara-wara Kabar. Saiki sampeyan bisa ngowahi fitur iki supaya mung ngumumake kabar sing paling penting lan sensitif wektu. Sampeyan uga bisa nggunakake Notifikasi kanggo ngelingake sampeyan apa sing bakal dituku saka toko kelontong yen nggawe sawetara pangeling khusus ing lokasi toko ing aplikasi Pangeling.

Fitur kasebut bisa disesuaikan kanggo mung ngumumake kabar saka aplikasi sing sampeyan pilih, lan sampeyan bisa ngaktifake Aja Ganggu kanggo mateni kabeh. Apple uga ujar manawa sampeyan nggunakake fitur anyar fokus sing misahake urip pribadi lan makarya, pilihan notifikasi sampeyan bakal ditrapake kanthi otomatis.

Temokake AirPodsku

AirPods

Nganyari piranti lunak Apple paling anyar uga ngidini sampeyan nemokake AirPods Pro o AirPods Max Ilang karo aplikasi Golek, kaya AirTags anyar. Yen sampeyan ilang, AirPods bakal ngirim posisine liwat Bluetooth sing bisa dideteksi karo piranti Apple liyane. Sampeyan banjur bisa nggunakake aplikasi Find Me supaya bisa muter swara utawa nggunakake tampilan jarak kanggo ngerti yen sampeyan wis cedhak. Temokake Aplikasi Kula uga bakal menehi tandha yen sampeyan ora sengaja ninggalake AirPods.

Audio Spatial

Apple uga nggawa dhukungan audio spasial menyang TvOS dadi sampeyan bisa ngrasakake swara sekitar karo AirPods Pro utawa AirPods Max ing ruang tamu tanpa ngganggu wong liya. Dhukungan audio spasial kanggo AirPods uga teka ing macOS kanggo Mac adhedhasar prosesor sing luwih anyar M1. Audio spasial uga teka ing Apple Music lan aplikasi FaceTime.

Temenan, kanggo ngrasakake kabeh fitur kasebut, AirPod uga piranti sing cocog sing nyebarake musik sing pengin dirungokake kudu dianyari. Yen sampeyan lagi pangembang, saiki sampeyan bisa ndownload betas pisanan. Yen ora, sampeyan kudu ngenteni paling ora wulan Juli supaya bisa nyoba betas umum sing pertama. Lan yen sampeyan ora sabar banget, sampeyan kudu ngenteni versi resmi kanggo kabeh pangguna sing bakal diluncurake Apple musim panas pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.