Flamingo, klien olahpesen layanan multiservice sing menarik

Flamingo-klien-olahpesen-0

Kanthi akeh jaringan sosial sing saya suwe saya suwe, klien olahpesen uga dilahirake supaya bisa nyambung lan kontak karo kanca lan kulawarga kapan wae, deleng conto kayata Messenger ing Facebook, Gtalk (saiki Hangouts) ing Google ... Pramila ing wayahe tartamtu gumantung ing ngendi kita ngomong, kita bisa mbukak sawetara windows obrolan kanthi macem-macem layanan sing mbukak.

Amarga iku Flamingo, aplikasi sing nggabungake rong layanan utama lan layanan liyane sing nggunakake Protokol XMPP sing dikembangake Google, supaya kabeh kontak ing sak papan supaya bisa ngobrol karo dheweke tanpa kudu ngetik macem-macem kaca utawa mbukak telung aplikasi sekaligus.

Flamingo-klien-olahpesen-1

Sampeyan kudu nyathet yen uga duwe seri watesan lan iku amarga saka watesan layanan nalika nggunakake API pihak katelu, sampeyan ora bisa nggunakake obrolan klompok utawa fitur video / audio ing Hangouts uga ing Facebook, kerugian sing penting banget lan mbutuhake sawetara bilangan bulat kanggo kegunaan aplikasi iki. Nanging yen mung pengin ngobrol tanpa nggunakake add-on liyane, kayane pilihan sing apik. Kajaba iku, iki uga menehi kamungkinan kanggo ngirim file langsung liwat Cloud App utawa Droplr yen layanan upload file ing salah sawijining file ora aktif utawa ora bisa digunakake, bisa dipikir kanthi apik lan bisa dihargai.

Flamingo-klien-olahpesen-3

Fitur liyane yaiku:

  • Obrolan kaping pirang-pirang kanthi kamungkinan bisa diklumpukake ing jendela siji.
  • Pratinjau baris kanggo gambar, video lan tweet. Ndhukung CloudApp, Droplr, Instagram lan YouTube.
  • Transfer file liwat sambungan langsung (kompatibel karo Pesen, Adium lan klien liyane), CloudApp lan Droplr.
  • Mbales pesen saka kothak kabar ing OS X 10.9.
  • Rampungake riwayat obrolan kanthi telusuran pesen cepet lan akeh opsi nyaring.

Rega app iki yaiku 8,99 euro lan bisa didownload liwat situs web resmi pangembang lan liwat Mac App Store. Kaya sing wis dakkandhani, pilihan sing apik nanging mesthine ora penting lan rada larang kanggo sing ditawakake, luwih-luwih yen kita njupuk watesan.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Chema ngandika

    xmpp dikembangake dening google? guyon apik ... ngendi sampeyan ngerti?

bool (bener)