Fon nambah dhukungan kanggo macOS Sierra lan dadi gratis kanggo wektu winates

Kita ngadhepi aplikasi sing, miturut jenenge, nambah 23 font eksklusif menyang Mac digunakake ing aplikasi sing kita karepake, lan wektu iki aplikasi dadi gratis kanggo wektu winates. Durung suwe iki aplikasi nampa pembaruan menyang versi 1.20 sing ditambahake dhukungan kanggo macOS Sierra, dhukungan kanggo Mac Retina kanthi resolusi sing luwih dhuwur lan pilihan kanggo ngaktifake lan mateni sumber sing ditawakake kanthi siji klik.

Ing aplikasi iki, kita nemokake font hias lan miring kanggo nambah kabeh dokumen kanthi presentasi, ngolah tembung, spreadsheet, publikasi, komposisi, skema, manajemen proyek, lsp. Aplikasi sing menarik sing kita bisa ndownload saiki lan kanggo wektu winates kanthi gratis. Aplikasi sing nambah pilihan sing kasedhiya ing jaringan lan menehi pangguna opsi anyar kanggo proyek.

Font! Ora anyar ing toko aplikasi Mac, wis ana ing Mac App Store wiwit 2013 lan sumber anyar wis dileksanakake lan aplikasi diklasifikasikake ing kategori ddesain grafis. Pangembang aplikasi yaiku Michel Bujardet lan dudu aplikasi sing mbutuhake antarmuka sing bisa digunakake, adoh banget, nanging sejatine kudu gampang diakses kanthi gampang kanggo pangguna.

Font! (Link AppStore)
Font!€ 3,99

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)