Foto liyane saka Beats Studio Buds, diluncurake saiki

Ngalahake Studio Buds

Sawetara gambar headphone Beats Studio Buds anyar wis bocor kanthi online, sampeyan bisa ndeleng kanthi rinci lan jelas desain kothak lan headphone kasebut dhewe. Ing pangertene iki, bocor asale saka NCC ing Taiwan (Database Komisi Komunikasi Nasional) mula kita yakin manawa desaine bakal digawe.

Seminggu kepungkur, gambar pemain legendaris NBA bocor Lebron James,  nganggo headphone Beats lan gambar anyar saiki katon ing pemandangan Studio tunas. Headphone iki rada beda karo AirPods lan nambah ujung silikon kaya AirPods Pro.

Kabel USB C Ngalahake Studio Buds

Ing kasus iki, ing foto, dheweke malah nambah penguasa kanggo ndeleng ukuran headphone kasebut, kayane minangka tambahan gunakake port daya USB C ing kothak panyimpenan amarga kabel nganggo USB C ing loro-lorone katon ing gambar, lan iki anyar amarga model bit sadurunge biasane nggunakake port Lightning kanggo ngisi daya.

Bisa uga headphone Beats anyar iki bakal cepet tekan rak-rak toko lan kabeh sertifikasi sing wis liwati lan bocor sing wis kita pirsani ing wulan pungkasan nuduhake manawa wis siyap wiwit dipasarke. Katon kaya headphone teken iki sing ditemokake ing payung Apple bakal dirilis sanajan sadurunge AirPods 3 dikabarake seminggu kepungkur lan kayane dumadakan ora ana kabar babagan dheweke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.