Foxconn gabung karo bisnis mobil listrik. Pratelan tujuan?

Apple entuk bathi saka pamindhahan bisnis Foxconn

Gosip babagan mobil listrik Apple saya akeh. Kita wis ngomong babagan ramalan analis finansial gedhe lan uga sing ditindakake dening wong liya kaya Kuo, sing nuduhake tanggal keberangkatan Apple Car sing dianggep Apple. Apple gumantung karo panyedhiya kanggo nindakake stratejine. Foxconn mutusake mlebu bisnis mobil listrik. Apa iki tegese Foxconn lagi siyap-siyap mbesuk?

Kita ora ngerti apa desas-desus babagan mobil listrik Apple pungkasane bakal kelakon ing tenggat wektu sing wis ditemtokake utawa kasebut dening analis Kuo. Sing kita ngerti yaiku perusahaan lan salah sawijining pemasok utama Apple, arep njupuk bisnis mobil listrik Byton. Perusahaan sing duwe asil finansial sing apik banget nganti wulan Juli 2020, sing nundha operasi lan kudu mbuwang sebagian besar staf.

Miturut lapuran rencana kanggo nandur modal udakara 200 yuta dolar ing perusahaan kanggo miwiti pabrik masif mobil Byton M-Byte sing direncanakake kanggo kuartal kaping pisanan 2022.

Perusahaan teknologi nandur modal luwih akeh dhuwit ing pangembangan mobil generasi sabanjure. Kalebu kendaraan listrik lan teknologi cerdas sing ana gandhengane, kayata sistem otomotif nyopir otonom lan mobil-ke-mobil.

Saiki kita duwe rong pilihan, miturut pendapatku ngendi sing cocog karo warta iki:

  1. Foxconn pengin macem-macem bisnis sampeyan miturut wara-wara Apple yen bakal mbagi rantai pasokan. Siji China lan ing sisih liyane, ing liyane donya. Penganekaragaman iki bisa uga mengaruhi Foxconn lan bisnis minangka panyedhiya kanggo Apple.
  2. Sing perusahaan pengin miwiti entuk pengalaman ing lapangan mobil listrik. Kanthi cara iki sampeyan bakal siyap banget nalika Apple pengin miwiti nggawe Car Car dhewe.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.