Hard drive eksternal kanggo nambah kapasitas Mac

Bisa uga kapasitas hard drive Mac sampeyan bakal entek amarga alesan kasebut, ing Soy de Mac, sampeyan menehi serangkaian usulan-usulan sing dianggep apik banget.

Kita mesthi ngupaya portabilitas lan kapasitas panyimpenan kanthi rega sing terjangkau. Kacepetan nulis lan maca minangka faktor sing bisa ditemtokake nalika milih hard disk nanging mesthine akeh ing antarane sampeyan sing ora peduli karo faktor kasebut yen sampeyan duwe ruang sing cukup.

Ing dhaptar kasebut, sampeyan bisa nemokake 500 GB hard drive portebel, hard drive kapasitas 2TB lan Extreme AirPort sing bisa nyambungake unit panyimpenan kanggo dadi Kapsul Wektu.

Natal wis cedhak lan iki minangka kesempatan sing sampurna kanggo terus ningkatake kinerja Mac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.