IPod nano generasi kaping enem saiki wis ora bisa digunakake kanggo Apple

Sedikit demi sethithik iPods bakal ngilangi malah layanan teknis Apple. Wektu iki, dadi giliran kabeh iPod kanggo macak ing endi dheweke bangga iPod nano generasi kaping enem Kabeh wong mbukak cangkeme nalika nyoba dadi Apple Watch pertama Cupertino. 

Ing omah aku duwe rong unit keajaiban iki bisa digunakake kanthi sampurna, lan wiwit dina iki aku kudu luwih ati-ati karo dheweke amarga Apple wis nganggep wis usang.

Diluncurake ing taun 2010 lan rong taun sabanjure, ditarik saka pasar kanggo menehi dalan kanggo generasi sabanjure sing mbalekake tombol ing layar kasebut, lan uga digawe kaya generasi sadurunge. Sawise limang taun, Apple nganggep produk iki wis ora dijamin maneh supaya bisa didandani amarga ora ana garansi, dadi kita duwe produk vintage sing anyar. 

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Apple ora maneh adol iPod jinis iki, nano, iPod sing nglaporake akeh penjualan menyang Apple lan wis dadi ikon nalika semana. Tanpa mangu-mangu, iki produk sing wis dadi bagean saka urip masarakat lan ora bakal dilalekake. Sajrone pirang-pirang taun, bakal dielingi minangka produk sing ngrusak pasar musik lan karo jutaan wong sing diidentifikasi. 

Kita bakal ngerti manawa Apple pungkasane ngilangi kabeh kisaran iPod saka katalog nganti mlebu era anyar sing diwiwiti wiwit kepungkur lan tekane bakal dirayakake tanggal 12, yaiku iPhone mengeti kaping XNUMX. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.