iTunes dianyari dadi versi 12.3.2 kanthi peningkatan kinerja lan stabilitas

iTunes 12.3.2-stabilitas-nganyari-0

Sawetara dina sawise Apple ngluncurake nganyari piranti lunak kanggo iPhone, iPod touch lan iPad kanthi dandan kanggo Apple Music lan peningkatan kinerja lan kacepetan liyane ing iOS 9.2. Wingi Apple ngluncurake pembaruan piranti lunak maneh nanging wektu iki ngarahake Mac lan khusus kanggo iTunes ing komputer sing mbukak versi sistem kasebut ing OS X 10.8.5, sanajan mung nganggo OS X 10.10.3 terus sampeyan bisa seneng ekstra ekstra.

Versi sing dianyari yaiku iTunes 12.3.2 lan saiki kabeh dadi luwih gampang nalika browsing lagu musik klasik ing Apple Music kaya nganyari kaloro karya ditampilake, kaya komposer lan pemain. Babagan bagean visual ora ana pangowahan ing antarmuka panganggo, mula kabeh tetep padha karo sadurunge, perbaikane mung aplikasi kanggo Apple Music lan njero.

itunes-match

Yen kita tetep nulis log pangowahan resmi sing diterbitake dening Apple, mula bakal ditemokake carane:

Nganyari iki ngidini sampeyan ndeleng karya, komposer, lan pemain nalika browsing kategori musik klasik saka katalog Apple Music. Salajengipun, iKalebu kinerja aplikasi lan perbaikan stabilitas.

Kanggo ngetrapake nganyari, kita mung kudu miwiti iTunes lan pilih Priksa nganyari ing menu iTunes. Sampeyan uga bisa ndownload langsung saka Link iki utawa mung kanthi ngakses tab pembaruan ing Mac App Store.

Sampeyan uga kudu eling yen perbaikan ing Apple Music uga layanan streaming mung kasedhiya ing Mac sing mbukak OS X Mavericks versi 10.9.5 utawa luwih anyaryen ora bakal katon minangka pilihan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juli ngandika

    Itunes kaya biasane kaya bokong. Aku wis tuku imac pungkasan 5k 27 »lan terus salah… Ora rampung rampung, kerjane luwih alon banget lan penanganan pangguna isih elek banget. Saiki aku pengin nganyari versi paling anyar (sing luwih stabil lan bla ...) lan malah ora diinstal. Mandheg ing tengah. Oalah, kaya biasane…. Apple paling ala

  2.   Miguel Angel Juncos ngandika

    Bisa uga ana kesalahan piranti lunak. Ora normal yen ora nginstal.

  3.   maria ngandika

    Aku duwe iPhone 5s lan ora bisa nyelehake musik utawa gambar amarga iTunes beku nalika aku nyambung, mula bakal dingerteni nanging program ora bisa digunakake, pcku w7 Intel core i5 4gb ram, iPhone pisanan lan ora bisa malah nyalin musik sing aku ora duwe dokumen, memori 64gb sing ora bisa digunakake, sejatine aku duwe pengalaman ala yen ora bisa ngrampungake

  4.   Renato ngandika

    Ora mbukak update kirim iTunes, yen main, nanging ora nuduhake apa-apa.

bool (bener)