iBooks ing Mac. Sinau ngatur buku digital sampeyan

mac ibooks store ngatur perpustakaan

Ana sawetara warta lan pernyataan sing digawe Apple babagan toko buku digital lan aplikasi maca, nanging iBooks saya suwe saya apik ing taun kepungkur lan pangowahan lan warta dadi penting banget lan penting kanggo pangguna.

Banjur dakkandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya bisa ngatur buku digital ing Mac, supaya bisa uga ditemokake ing piranti liyane sing ana gandhengane karo akun, kayata iPad lan iPhone. Nyinkronake karo cloud lan njupuk kauntungan saka iBooks ing iOS lan Mac app.

iBooks kanggo Mac. Entuk paling akeh

Aplikasi kasebut pancen asli lan resmi, nyatane pancen padha karo sing ditemokake ing iPad, iPhone utawa uga iPod Touch, bedane mung yen ing kasus iki diadaptasi karo sistem operasi desktop. Nalika mbukak app, kita bakal nemokake perpustakaan digital karo kabeh buku sing wis disimpen. Ing tengah, kita ndeleng macem-macem bagean: Buku, Koleksi, Panulis, Kategori lan Dhaptar. Pustaka sampeyan durung nate gampang diatur lan diatur.

Ana papan ing sisih tengen ing endi kita ndeleng sing khas mesin telusuran, saka kana kita bisa nemokake buku apa wae o PDF sing ana lan sing durung dingerteni liwat sistem tutup utawa dhaptar. Sampeyan uga bisa nyetel tab sing ana ing sangisore mesin telusuran lan ngidini sampeyan milih buku sing ditampilake ing antarmuka utama lan urutane ditampilake, saliyane, sampeyan bisa milih yen pengin buku sing ana ing iCloud lan sampeyan wis kudu nuduhake sing dituku sadurunge utawa yen sampeyan seneng ndeleng kanthi eksklusif sing ana ing panyimpenan lokal.

Ing sisih kiwa, ing ngisor telung tombol kanggo nutup jendhela, minimalake lan jembar, kita waca ing Label Toko iBooks, saka ngendi kita bisa ngakses toko buku digital Apple. Sawise mlebu, kita bakal ndeleng bagean khas (Unggah, Hit, kategori, lsp) lan buku sing paling diunduh lan misuwur ing sampul kasebut. Kabeh iki padha karo Toko iBooks iOS lan ora duwe misteri utawa komplikasi maneh. Sepisan maneh iku antarmuka sing intuisi, sederhana lan langsung, apik lan nawakake ing sampul kasebut.

Kabeh iBooks sampeyan menyang endi wae

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing ora tuku kabeh buku digital ing iBooks, Sampeyan bisa uga wis ngelingi yen ngganggu yen kudu nyelarasake kabeh piranti karo iTunes kanggo mindhah buku menyang piranti seluler sing beda-beda. Kedadeyan kasebut dadi perkara sing biyen amarga tekane iOS 9.3 lan update sing padha karo Mac. Ana Apple ngenalake kanthi kaget lan tanpa ngelingake fitur sing aku tresnani: sinkronisasi buku lan file karo iCloud.

Yen sampeyan ngaktifake sinkronisasi lan panyimpenan maya saka setelan aplikasi, kabeh buku bakal diunggah menyang iCloud lan sampeyan bisa ngakses saka piranti apa wae sing nganggo iOS ing endi sampeyan mlebu nganggo ID Apple. Thanks kanggo iki, file sing sampeyan unduh bakal digawa menyang endi wae. Cara sing menarik banget kanggo nggunakake platform cloud kanthi luwih cepet lan cara sing nyenengake lan nyenengake kanggo nikmati buku kita.

Aku seneng ngatur file lan buku saka Mac, aku diterusake menyang app lan kanthi otomatis diduweni ing iPad lan iPhone. Aku ora ngerti kepiye Apple durung ngetrapake iCloud ing iBooks sadurunge, adhem. Kaya sing sampeyan ngerteni, ngatur lan ngatur perpustakaan sampeyan gampang banget ing Mac, lan kanthi upaya sing padha bakal diatur ing saindenging ekosistem apel. Muga-muga artikel iki wis mbantu sampeyan lan ndeleng sampeyan ing kiriman sabanjure sing mbahas babagan tutorial lan cara kanggo ngoptimalake aplikasi, yaiku pihak asli lan pihak katelu.

Kita wis ngobrol babagan dina liyane suite Google lan nganyari karo warta. Sampeyan bisa menehi komentar ing ngisor iki kanthi njaluk panjaluk babagan aplikasi sing pengin dibahas mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   rodrigo ngandika

    Dhiskusi babagan masalah nganyari OS ing mac karo perpustakaan ibooks
    Kajaba iku, dheweke ora menehi dhukungan utawa tutoring kanggo ngrampungake.

    Aku nyelehake jendhela karo data lan kaya:
    Priksa manawa disk sing ngemot perpustakaan sampeyan online, banjur klik Coba maneh.
    Perpustakaan perpustakaan: (batal)
    Sampeyan uga bisa ngreset perpustakaan banjur mlebu kanggo ndeleng lan ngunduh buku sing dituku.
    lan siji-sijine pilihan yaiku metu saka program lan ndeleng tembok.
    Cekakipun, kita minangka perusahaan sing mung melu nalika njaluk panjaluk klompok.

    1.    Marta ngandika

      Aku kelakon, jendhela dibukak nganggo pesen kasebut, apa sing sampeyan lakoni kanggo ngatasi?

bool (bener)