iCloud kanggo Windows dianyari kanthi anyar kanggo keamanan sampeyan

iCloud 12 ditarik dening Apple amarga duwe kesalahan

Apple ngluncurake update kanggo iCloud ing versi Windows sing kalebu sawetara fitur-fitur anyar sing mengaruhi keamanan pangguna. Wiwit nganyari sampeyan bakal duwe manager kanggo ngatur sandhi lan sawetara prekara cilik liyane sing bakal dakcritakake ing ngisor iki.

Apple nganyari aplikasi iCloud kanggo pangguna Windows. Pungkasan, amarga wis cukup dituntut dening pangguna Microsoft, mula nggawa aplikasi manajemen tembung sandhi anyar. Aplikasi pangatur sandhi anyar iki ngidini pangguna nggunakake ngakses lan atur sandhi iCloud sampeyan ing komputer nganggo sistem operasi Windows.

Saka wektu kasebut sampeyan bisa nambah, nyunting, nyalin, nempel, mbusak utawa nelusuri jeneng pangguna utawa sandhi sing disimpen ing Keychain iCloud. Pungkasane, sing nggunakake Windows nanging ora nyerah duwe piranti Apple liyane, bakal bisa ngetik situs Web tanpa kudu ngelingi akeh sandhi lan kanthi cara sing padha kaya Mac.

Nalika ngrujuk ngatur, tegese ora mung bisa dideleng nanging uga bisa uga katon nyelarasake sandhi ing antarane piranti lan komputer nganggo browser Windows dhewe, yaiku ing Edge. Mesthi wae, kita kudu nggunakake ekstensi sandhi iCloud karo aplikasi kasebut.

Ana liyane warta sing mengaruhi:

  • Foto iCloud
  • iCloud Drive
  • Tembung sandhi iCloud
  • Kirim
  • kontak
  • tanggalan
  • spanduk iCloud

Apple wis netepake nganyari anyar iki minangka nderek:

Aplikasi iCloud Anyar kanggo Windows Ngenalake Pengalaman Drive iCloud Anyar kanggo Pangguna Windows 10 kanthi Teknologi Windows sing padha sing uga bisa nggawe fitur file OneDrive miturut panjaluk, saéngga pangguna bisa offline luwih produktif ing piranti seluler lan nuduhake file kanthi cepet ing iOS.

Kanggo nginstal versi anyar iki, kudu diinstal Windows 10 versi 18362.145 utawa luwih dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.