IPhone 6 lan 6 plus ora bisa dituku ing Apple Store maneh

iphone 6 didol toko apel

Wiwit dina iki, generasi perusahaan sing paling sukses kanthi apel gigitan wis wiwit ana ing sejarah. Isih terminal sing apik, isih saiki lan kuat. Bakal nganyari paling ora rong taun maneh lan akeh sing nembe tuku, nanging ing Apple Store wis luwih akeh. IPhone 6 lan 6 plus, model 2014, wis ilang saka toko lan katalog Apple. Apa wajar ditarik maneh amarga tekane iPhone 7? Nggih

Sabanjure, aku bakal menehi alasan kenapa ora tuku iPhone 6 lan apa sebabe bakal tetep dadi terminal lawas utawa rodok olo.

Apple mandheg adol iPhone 6 lan 6 plus

Yen sampeyan nggoleki iPhone saka generasi sadurunge utawa sing luwih murah, sing normal yaiku pilihan sampeyan yaiku iPhone 6, SE utawa 6s saiki wis mudhun rega lan nambah kapasitas panyimpenan. Akeh kanca utawa kenalan sing takon babagan iPhone 6 lan kepiye yen bisa tuku. Wangsulanku padha: NO.

Lan aku bakal nerangake sebab keputusanku. Aku duwe iPhone 6 64Gb. Aku ora rencana tuku 7 utawa terminal sing tekane ing taun 2017. Kanthi iOS 10, piranti saya bisa digunakake lan ora menehi masalah apa-apa, nanging saiki. Aku ora ngerti sajrone setaun utawa loro kepiye cara kerjane. Yen sampeyan nggoleki iPhone amarga sampeyan pengin awet, mula aku nyaranake sampeyan tuku model paling anyar. Faktor sing paling pengaruh sing dakkira yaiku kekuwatan, amarga wong sing golek terminal lawas ora ndeleng 3D Touch utawa samubarang, dheweke golek efisiensi lan kekuwatan. IPhone 6 duwe Ram 1Gb lan bisa digunakake kanthi sampurna. Nanging 6s nganti 2Gb, lan 7 plus nganti 3Gb. Bisa uga ing mbesuk bakal nggawe iPhone 6 ketinggalan jaman.

Saiki wis ilang saka toko lan pilihane yaiku iPhone SE, 6s lan 7. Kajaba sing ukuran 4-inch, turahane ana ing 32, 128 lan 256Gb. Sampeyan mung bakal nemokake 6 saka 16 utawa 64, ora cukup lan luwih becik ora tuku. Sapa sing duwe, seneng, lan sapa sing pengin golek sing anyar tanggal 7, sing regane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.