Pre-sale iPhone 12 ungu anyar ing dina Jumuah

Kemurnian iPhone 12 anyar

Ing acara saiki, kita bisa ndeleng warna lan bungahe. Khas musim semi. Lan Apple kaget amarga iklan sing nyenengake lan warna-warni. Anyar iPhone 12 ungu ing pra-sale saka ana. Mesthi wae pratelan maksud sing bener karo model anyar iki.

Apple kaget banget ing acara musim semi anyar iki. Nalika Tim Cook mlaku-mlaku liwat Apple Park nalika musim semi sing warni, iPhone 12 ungu anyar diwiwiti. bakal gabung karo antrian mini lan iPhone 12 ing dina Jumuah, kanthi pengiriman pesenan pertama tanggal 30 April.

Werna anyar iki negesake sudhut aluminium sing rata ing iPhone 12, sing cocog banget karo warna kaca mburi sing digiling kanthi tepat.

Kaloro model, iPhone 12 lan iPhone 12 mini duwe teknologi Apple sing paling apik sing saiki dadi salah sawijining warna sing paling wani lan sekaligus warna sing paling apik sing wis dakdeleng, paling ora, ing telpon. Kita bakal duwe teknologi paling apik ing warna sing paling apik.

Uga karo wiyar Tampilake Super Retina XDR Edge-to-edge karo OLED kanggo pengalaman ndeleng sing luwih cerah, lan tutup ngarep Keramik Shield, nyedhiyakake ketahanan paling gedhe ing iPhone, kita entuk salah sawijining piranti Apple paling apik.

IPhone 12 lan iPhone 12 mini ungu bakal kasedhiya reservasi saka Jum'at, 23 April, kanthi kasedhiya wiwit Jum'at, 30 April. Pelanggan uga bisa nglengkapi iPhone nganggo kasus kulit MagSafe anyar kanthi warna sing padha nanging luwih peteng.

Bakal ana warna anyar kanggo aksesoris sing bisa dituku wiwit saiki. Capri biru, pistachio, melon utawa kecubung ... Sanalika Apple Store mbukak maneh, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ndeleng urip.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.