Watch Titanium Apple Ora kasedhiya: Spekulasi Mbukak

Ana obah ing Apple. Gegayutan karo Apple Watch, kita bisa ndeleng manawa 6 model seri kanthi kasus Titanium ora kasedhiya kanggo dituku. Analis Bloomberg minangka sing pertama ngetokake weker, dudu amarga pasar saya mundhak amarga rega model iki, nanging amarga nuduhake manawa model anyar wis nyedhak. 7 seri sing bisa ditampilake Apple sakcepete.

Model Apple Watch Series 6 kanthi titanium casing minangka bagean saka koleksi "Apple Watch Edition". Yen kita ngakses situs web Spanyol lan nyoba nyoba simulasi tuku, kita ngerti kepiye saiki ora kasedhiya kanggo koleksi lan ora kasedhiya kanggo dikirim. Perkara sing padha kedadeyan ing AS lan saka Bloomberg, dheweke ngelingake yen kedadeyan sing padha ing pasar penting liyane. 

Mark Gurman, wis menehi Pendapat sampeyan babagan kekurangan stok utawa adol iki. Kaya sing ditulis ing situs web:

Apple durung ujar manawa edhisi Apple Watch wis ora diterusake, mula teori iki dakwujudake. Ing sawetara minggu versi sabanjure Apple Watch, Apple meh wis entek model titanium. Amarga regane regane larang, Apple bisa uga mung ngasilake sithik yen ora laris banget. Dheweke kemungkinan mandheg nggawe wulan-wulan kepungkur lan pungkasane saya akeh pasokan. Kita bakal weruh manawa Apple milih nyimpen titanium kanggo Apple Watch Series 7, nanging aku ora bakal kaget yen perusahaan nggawe barang suntingan sing luwih larang, kayadene keramik lan emas sadurunge.

Kayane, bisa uga wis ora ana stok Ora bakal diisi maneh, paling ora nganti diluncurake seri 7. Dadi yen sampeyan pengin, sampeyan bakal kasep. SSampeyan bisa tuku Hermes. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.