Jony Ive melu desain ulang iMac M1

IMac Anyar 2021

Sanajan rasane rada aneh, yen sampeyan mikir, logis lan sejatine manawa ana salah sawijine wong sing ngatur desain iMac 24-inci anyar karo M1, ora liya yaiku Direktur Desain Apple. , Jony. Ive. Sanajan wis ninggalake perusahaan ing 2019, Ive lawas sing apik wis menehi tandha ing komputer desktop anyar Apple, miturut kutipan muncul ing Kabel .

Tanggal 2019 nalika Jon Ive ngumumake yen dheweke ninggalake Apple kanggo fokus ing perusahaan desain sampeyan dhewe. Umume analis ngramal manawa hubungan antarane Apple lan Jon durung rampung lan perusahaan Amerika bakal nggunakake layanan kasebut mbesuk. Rong taun mengko, paling ora sing wis dingerteni, kayane kudu ana gandhengane karo desain iMac 24-inch anyar kanthi M1 lan warna-warna anyar sing nggawe pangguna lan pamirsa bisa nggawe bisu.

Apple dikonfirmasiKabel aku pancen wis nggarap iMac anyar, nanging gagal negesake utawa nolak tandha tangane dhewe, Tresna Saka, mbantu Apple ngrancang komputer sawise ninggalake perusahaan kasebut.

Nanging Apple duwe sebab liya kanggo ngrujuk kampanye lawas iki. Jony Ive melu desain iMac anyar iki, sanajan dheweke wis ninggalake Apple ing taun 2019. Desain hardware minangka proses sing dawa, mula ora nggumunake yen sidik jari Ive wis ana ing desktop anyar iki. Nanging sing apik, Apple ora negesake utawa nolak manawa dheweke kerja ing iMac 2021 sawise ninggalake perusahaan kasebut, mung dheweke wis nggarap.

Kanggo desain, warna lan sing paling penting kanggo desain lan ukuran avant-garde, ora gumun yen lagi dilakoni Ive. Khas banget saka karyane sadurunge ing Apple karo MacBook utawa iMac liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.