Julianne Moore bakal Muter Film Apple + Film sing luwih Rahehe

Julianne Moore

Yen kita ora duwe cukup warta sing ana gandhengane karo WWDC 2020 sing dianakake dina Senen tanggal 22 Juni kepungkur, mula kita kudu nambah sing gegandhengan karo layanan video streaming, Apple TV +. Ing acara kepungkur iki, kita bisa ndeleng trailer pertama seri Yayasan, seri adhedhasar buku dening Isaac Asimov.

Warta paling anyar sing ana gandhengane karo Apple TV + asale saka Hollywood Reporter, sing negesake Julianne Moore bakal dadi salah sawijine protagonis film sabanjure kanggo Apple TV + diarani Langsing, film sing diproduksi studio A24 karo Apple sing wis kolaborasi wiwit sadurunge ngumumake komitmen kanggo streaming video.

Langsing adhedhasar skrip saka Brian Gatewood lan Alessandro Tanaka, panulis komedi kasebut The Shitter. Film anyar iki bakal nyritakake babagan wanita sing nyoba mlebu ing jagad wong sugih ing Manhattan.

Iki dudu kolaborasi Moore karo Apple TV +. Aktris iki bakal dadi bagean saka proyek kasebut Critane Lisey, adaptasi saka karya Stephen King uga bakal duwe partisipasi Clive Owen (karo dheweke sadurunge nggarap film liyane), Dane Dehann. JJ Abrams minangka produser eksekutif seri iki, sing naskahé wis diadaptasi dening Stephen King dhewe.

Langsing minangka proyek Apple anyar kanthi kolaborasi karo A24. Sing pertama yaiku film Ing Rocks, disutradarai dening Sofia Coppola lan dibintangi dening Bill Murray, sawijining film sing isih ditampilake kita ora ngerti tanggal rilis apa.

Kingsman: Lingkaran Emas, Hannibal, Lebowski Gedhe, Jauh Saka Swarga, Magnolia, Bocah-bocahe Bener… kalebu sawetara judhulé dibintangi Julianne Moore ing taun-taun pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.