Kabeh Babagan Google Allo: Fitur lan Masalah Keamanan

Google soko, iOS, pesen

Google Allo lagi wae teka lan aku ora bisa nyepetake kesempatan kanggo ngomong babagan dheweke. Kita ora ngerti babagan apa sing bakal merevolusi pangguna lan nggawe aplikasi pangowahan olahpesen, nanging saiki wis ngelu. Blog lan media wis miwiti ngupayakake menehi komentar babagan fitur sing nggawe aplikasi iki apik. Ora kabeh apik banget uga beda banget karo apa sing wis ana sadurunge.

Temokake fitur Google Allo. Iki app olahpesen anyar sing wis kasedhiya kanggo Android lan iOS, ya, aja digoleki kanggo iPad, ora multiplatform. Kita bakal ngandhani kabeh ing ngisor iki.

Google Allo: WhatsApp anyar

Yen ana prekara sing ora ngganggu aku babagan Watsapp, watesane ana ing siji piranti. Ya, ana Web WhatsApp lan alternatif liyane kanggo iPad, nanging iPhone kudu diuripake lan disambungake menyang Wifi sing padha. Aku ora bisa nindakake tanpa ana pesen liwat app kasebut. Saliyane, karo wong liya kaya Telegram, aku bisa ninggalake ponsel amarga aku ngerti yen bakal padha karo iPad utawa Mac. Disebut multiplatform lan ora ana sing anyar, nanging aplikasi kaya WhatsApp ora ngidini iku Apa Google Allo ngidini? Ora, lan iki dakkira salah, nanging iki wis dadi pendapatku.

Aku mandheg nggunakake WhatsApp. Aku luwih seneng nggunakake pesen Twitter, sing paling ora dijawab lan diwaca saka endi wae. Senadyan kabeh, Google wis siyap nggawe lan nggawe serangkaian aplikasi anyar sing mbutuhake nomer telpon lan mung bisa digunakake ing piranti sing padha. Ing kana kita duwe Google Allo lan Duo sing anyar. Pesen utawa telpon video, kabeh pilihan bisa dipilih. Iku bakal kaya Apple Messages utawa FaceTime sing dirancang maneh, nanging diwatesi karo piranti siji tinimbang sistem operasi perusahaan siji. Ya, ana warta lan elemen sing menarik, nanging ora bakal gampang gawe uwong yakin para pangguna.

Aplikasi Google uga kasedhiya ing Android

Fitur Google Allo sing mbedakake

Dadi, mbedakake dhewe ing jagad sing ewonan aplikasi anyar metu saben dina angel. Untunge kanggo Allo, pangripta duwe sawetara platform web paling gedhe, kayata YouTube, mesin telusuran, gambar, berita, Google Maps, lsp. Sawetara fitur paling apik ing Allo yaiku: Obrolan sementara minangka opsional, keamanan sing bakal dakkandhakake ing ngisor iki, obrolan ing mode samaran utawa rahasia. Ing kene aku kudu mandheg takon, obrolan rahasia? Apa dheweke kabeh mesthine dadi rahasia amarga dheweke pribadi? Bedane sampeyan ora bisa njupuk potret layar, sing uga ora ngalangi sampeyan njupuk foto lan liya-liyane.

Terus karo warta, kita uga bisa ngirim gambar, stiker lan Gif. Iki ngakoni swara kita minangka asisten virtual lan mbantu kita sanajan ngobrol. Lan mesthine sampeyan bisa ngecet gambar kasebut lan mbusak pesen, sanajan iki padha karo whatsapp lan aplikasi liyane, sampeyan mbusak lan sampeyan ora bisa ndeleng nanging wong liya bisa ndeleng, kajaba uga mbusak.

Ora pribadi; ora ana sing mesthi

Layanan gratis sing apik kanggo Google bakal entuk manfaat saka pariwara lan rekomendasi sing sampeyan lakoni. Bakal menehi pilihan kayata restoran utawa wisata. Kabeh iki matur nuwun kanggo asisten lan panjaluk. Nanging aja lali manawa mesin telusuran sing hebat urip ing pariwara lan informasi pangguna. Iki kedadeyan, kita ora bisa njaluk keamanan, lan sanajan kita nindakake, iku ora ono gunane. Dheweke njanjeni enkripsi end-to-end lan bakal dadi aplikasi sing aman banget. Siji-sijine sing pasti yaiku ora bakal yakin.

Aplikasi kasebut dhewe njamin yen wiwit wayahe kabeh pesen sing sampeyan kirim lan kabeh sing nyebar ing kana bakal disimpen lan bisa dideleng karo polisi yen prelu. Ora mung polisi sing maca, lagi disimpen lan disimpen. Data lan dina sampeyan saben dina. Kiriman kanggo ninggalake WhatsApp kanggo golek alternatif sing luwih apik, paling ora iki Telegram utawa sing ngidini multiplatform, ayo dakkarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)