Kabeh gosip babagan Apple Watch Pro

Apple WatchPro

Ana akeh desas-desus babagan model Apple Watch anyar sing bakal katon ing September iki bebarengan karo kisaran anyar Seri 8 taun iki. Lan kita kabeh ngerti yen kali muni, banyu nggawa.

Sawetara bocor sing bisa uga sengaja metu saka Apple dhewe, amarga kita kabeh ngerti yen Cupertino pengin ngluncurake barang tanpa kawruh sadurunge, dheweke nindakake lan malah Gusti Allah ora ngerti. Apa sampeyan ngelingi, contone, nalika Federighi ngenalake kita menyang proyek Apple Silicon?

Rentang Apple Watch saiki bisa ditambahi taun iki kanthi model anyar, sing saiki wis dibaptis minangka Apple WatchPro. Dikabarake manawa Apple Watch anyar iki bakal duwe desain anyar sing beda karo seri 8, umur baterei luwih dawa lan daya tahan sing luwih gedhe. Dirancang kanggo olahraga ekstrim. Ayo ndeleng apa sing dikabarake babagan Apple Watch Pro anyar iki.

Desain njaba

Mark Gurman wis nerangake ing blog babagan Bloomberg, sing Apple Watch Pro bakal visual dibedakake saka liyane saka Apple Watch Series 8 anyar karo desain njaba anyar. Iki mesthekake yen ora bakal duwe sisih sing rata kaya sing dikabarake nganti saiki, nanging sepisanan, bedane desain anyar bakal katon.

Dheweke uga njamin manawa desain diferensial kasebut ora ateges duwe bentuk bunder. Iku rampung aturan metu sing kita waca ing September a Apple Watch bunder.

Circular

Gurman njamin manawa Apple Watch sing sporti ora bakal bunder.

Siji prabédan utama bakal dadi materi kasus. Saiki, Apple Watch kasedhiya ing aluminium, stainless steel, lan titanium. Miturut Gurman, Apple Watch Pro bakal nampilake a alloy titanium luwih awet, kanggo nggawe minangka tahan sabisa.

Ukuran

Apple Watch Pro uga bakal rada luwih gedhe tinimbang model Apple Watch saiki, lan ing mangsa Series 8. Apple Watch Series 7 kasedhiya ing ukuran 41mm lan 45mm. Ukuran kasebut nuduhake ukuran fisik kasing Apple Watch, dudu ukuran layar. Miturut Gurmann, cilik saka Apple Watch Pro bakal luwih saka 45 mm lan bisa uga cukup gedhe sing mung narik kawigaten jinis pangguna tartamtu.

Lan amarga bakal duwe kasus sing luwih gedhe, Apple Watch Pro uga bakal duwe layar sing luwih gedhe. Layar kasebut dikabarake kira-kira 7% luwih gedhe tinimbang Apple Watch Series 7 saiki, kanthi resolusi udakara 410 piksel x 502 piksel.

Baterei

Yen kasus luwih gedhe, lan layar uga, kita yakin baterei uga bakal tuwuh, ing babagan padha. Gurman yakin Apple Watch Pro bisa tahan nganti pirang-pirang dina kanthi siji pangisian daya liwat mode kurang daya anyar.

Miturut laporan, sing anyar mode daya kurang ing Apple Watch bakal ngidini pangguna terus nggunakake aplikasi lan fitur jam tangan tanpa nggunakake daya akeh banget. Apple bisa ngurangi konsumsi daya kanthi ngaso aktivitas latar mburi, ngurangi padhange layar, lan matesi fitur liyane kaya mode daya kurang ing iPhone utawa Mac, contone.

Sensor

Kaya Apple Watch Series 8, Apple Watch Pro anyar iki samesthine bakal nggabungake sensor kanggo ngukur suhu awak. Apple Watch ora bakal bisa menehi pangukuran sing tepat babagan suhu awak, kaya-kaya termometer digital, nanging bakal menehi tandha yen sampeyan ndeteksi suhu sampeyan luwih dhuwur tinimbang normal. Iki bakal dadi bebaya kanggo njupuk suhu nganggo termometer tradisional.

suhu

Apple Watch taun iki kemungkinan bakal ngelingake sampeyan yen sampeyan lara.

Ana gosip liyane sing nuduhake fitur anyar kaya ngawasi tekanan getih utawa pangukuran glukosa getih. Ing wektu iki, fitur-fitur kasebut ora samesthine bakal diluncurake karo Apple Watch Series 8 utawa Apple Watch Pro taun iki.

Kanggo prosesor, Apple Watch Pro bakal dipasang "anyar" Prosesor S8. Katon yen chip iki bakal menehi kinerja sing padha karo chip S7 ing Apple Watch Series saiki 7. Iki tegese kita ora ngarep-arep entuk kinerja utama kanthi nganyari taun iki. Iku uga ora perlu.

Jeneng

Macem-macem jeneng spekulasi kanggo model Apple Watch anyar iki. Sing paling tradisional ing perusahaan, niru piranti liyane, yaiku Apple WatchPro. Nanging luwih gedhe tinimbang liyane, bisa uga diarani jam tangan apel maks. Opsi katelu, ndeleng apa jinis pangguna lan atlit sing dituju Apple Watch Ekstrem.

Ing kasus apa wae, iki kabeh gosip, lan nganti kita ndeleng ing intine Apple sabanjure ing wulan September, kita ora bakal ngerti manawa bakal kaya apa, utawa apa sing bakal diarani. Siji-sijine sing bisa dakkandhakake saiki yaiku ora bakal murah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.