Kardia Band, tali pertama nganggo maca electrocardiogram kanggo Apple Watch

Kardia Band kanggo Apple Watch

El Apple Watch dadi revolusi kanthi dadi alat kanggo ngawasi kesehatan. ing wearable Apple wis ana ing versi kaping telu lan kayane katon apik banget. Kajaba iku, wong-wong ing Cupertino wis nggawe telpon luwih bebas lan nambah kamungkinan kanggo nyambung menyang jaringan LTE - ing Spanyol isih nunggu kesepakatan.

Saliyane, AliveCor minangka perusahaan sing nduweni komitmen kanggo sinau, maca, lan napsirake sinyal listrik jantung. Sawetara taun kepungkur, perusahaan iki ngenalake ing masyarakat Kardia Mobile, modul sing diselehake ing smartphone lan bisa maca sinyal jantung lan nampilake elektrokardiogram. Iku luwih, aksesoris iki disetujoni FDA (lembaga pamrentah AS sing ngurusi panganan lan obat-obatan).

Elektrokardiogram Apple Watch Kardia Band

Saiki dheweke wis selangkah luwih adoh, kaya sing diwenehake ing portal iHacks. Saiki perusahaan pengin nguntungake jam tangan pintar Apple lan ngluncurake Kardia Band, maca EKG pisanan kanggo Apple Watch (electrocardiograms) uga disetujoni dening US US.

Tali iki, sing katon padha karo sing konvensional - mesthi ngomong babagan model sing diadaptasi karo Apple Watch - nanging duwe sensor ing loro-lorone lan uga aplikasi sing bisa didownload saka App Store, jam tangan bakal bisa ngantisipasi masalah jantung. Miturut AliveCor dhewe, kanthi nggunakake jinis peralatan kasebut, pangguna bisa entuk tingkat sing dikalikan 4 kanthi ndeteksi masalah fibrilasi atrium.

Saliyane, AliveCor nindakake electrocardiogram ing acara kasebut lan entuk dhukungan saka akeh profesional saka kabeh penjuru dunia. Uga, Kardia Band iki regane murah: Dolar 199. Sanajan wis dikandhani: aja dolanan kesehatan lan yen sampeyan gampang ngalami jinis masalah iki, luwih becik ngobati tinimbang ngobati.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.