Kanthi ide iki, sampeyan bisa menehi urip anyar kanggo AirPod sing ora bisa didandani

AirPods generasi kaping 2

Nalika Apple ngluncurake AirPods banjur nganyari sabanjure, dheweke ngerti banget yen ora bisa didandani. Nalika iFixit nyinaoni konstruksi lan spesifikasi kasebut, nyathet manawa ndandani kuping utawa kasus pangisi daya ora bisa ditindakake. Mulane dheweke menehi cathetan 0 saka 10 ing repairability. Nanging saiki, ana opsi kanggo bisa kanggo menehi kasempatan kapindho menyang headphone sing ana ing laci.

AirPods ora bisa didandani, amarga komponen hardware ora bisa diakses tanpa ngrusak piranti. Iki kanthi efektif ndadekake headset dadi barang sing bisa digunakake. Tegese kita kudu tuku model anyar, luwih dianyari nanging njupuk menyang akun sing rega padha duwe ora cukup kanggo tansah ganti kanggo saben Gagal padha duwe. sing kudu dipikir mahasiswa teknik lan robot Ken Pillonel.

Siswa imajinatif iki arep neliti solusi kanggo ndandani headphone sing mesthine ora bisa didandani. Kanggo iki, apa sing ditindakake nggawe cangkang panggantos dicithak 3D. Kajaba iku, siswa lan lomane wis bisa didownload saiki, sing bakal ngidini wong-wong sing pengin mbukak lan kanthi sengaja ngrusak casing sing ana kanggo entuk akses menyang komponen internal lan nindakake perbaikan.

Wiwit ana ing kono lan kaya-kaya katon apik, dheweke uga ngganti port pangisi daya. Wis ilang saka port pangisi daya Lightning menyang USB-C. Ana uga alasan operasional. Port kilat ora bisa dituku kanthi individu lan port USB-C bisa.

Yen sampeyan pengin nyoba sing padha sampeyan kudu ngerti manawa file cetak Pillonel 3D lan file PCB kanggo perbaikan AirPods kasedhiya gratis ing situs web sampeyan. Pikirane, dheweke nimbang adol kit ing mangsa ngarep gumantung saka kapentingan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.