Kasedhiya Apple TV 4k 64GB Isih Ora Suda

Wiwit direnovasi sing nyebabake peluncuran Apple TV generasi kaping papat, kothak ndhuwur Apple wis dadi salah sawijining piranti favorit para pangguna, pangguna sing sadurunge wis ngandelake model generasi kaping telu lan sing nggunakake buku harian kasebut. Kemungkinan bisa seneng game iPhone ing layar amba televisi kita minangka langkah sing apik kanggo piranti iki dadi bagean saka kulawarga gadget Apple. Saiki Apple adol model generasi kaping 4 bebarengan karo generasi kaping 5, piranti sing kompatibel karo televisi 4k. Generasi kaping lima Kita nemokake loro model 32 lan 64 GB, nanging sing terakhir katon minangka komoditas sing luwih langka.

Praktis wiwit diluncurake, Apple TV generasi kaping 5 GB wis dadi piranti sing sithik banget bisa bangga duwe utawa wis ndeleng sanajan saka kadohan, wiwit wektu pangiriman supaya bisa nampa piranti kasebut kanthi mulus ing omah kita disetel wiwit diluncurake ing 4 nganti 5 minggu, wektu sing angel banget kanggo bisa dikarepake model iki.

Perlu dielingi manawa model 64 GB Apple TV generasi kaping 4 ora nemoni masalah kasedhiyan iki, bisa uga amarga pangguna ora milih model iki kanthi kapasitas panggunaan sing luwih gedhe lan watesan sing ditawakake piranti iki, sing bisa meksa perusahaan adhedhasar Cupertino kanggo nyuda jumlah piranti sing diproduksi nganggo kapasitas iki, mula wektu pangiriman akeh banget.

Ya, sanajan sampeyan, sampeyan wis jelas manawa hadiah raja minangka model 64 GB, sing paling apik yaiku sampeyan njaluk minggu iki, supaya bisa nampa kanggo Natal kanthi nasib sethithik, amarga ora ana gerakan sing bisa nyuda wektu pangiriman model khusus iki. Saiki, kasedhiyan model 4GB generasi kaping 32 lan model generasi kaping 5 kanthi kapasitas sing padha saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.