#sorteoHazeOver We menehi 5 kode aplikasi iki

HazeOver

Sawetara dina kepungkur, kita nganalisa aplikasi apik lan anyar iki sing diluncurake ing Mac App Store, HazeOver. Aplikasi iki ana ing profil aplikasi produktivitas lan ngidini kita langsung peteng layar Mac kajaba jendhela sing digunakake.

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh rincian HazeOver, kita ninggalake sampeyan Link iki kanthi publikasi kolega kita Pedro, sing bisa nemokake kabeh kemungkinan sing ditawakake app kasebut. Nanging yen sampeyan uga ora ngerti fungsi aplikasi sing pengin sampeyan melu ing raffle kanggo menang salah siji saka 5 kode sing diwenehake limang wong, sampeyan bisa terus maca.

Kanggo nindakake raffle lan umume sampeyan bisa melu, kita bakal nindakake raffle kanthi cara paling gampang sing kita ngerti, liwat Twitter. Wektu iki Kita uga bakal njaluk sampeyan menehi komentar ing postingan sing padha karo pangguna Twitter sing sampeyan melu. Sejatine iku padha karo biasane nanging nambah komentar iki ing web, elinga yen sampeyan kudu ngetutake Twitter melu.

kabut asap

Kita bakal nuduhake langkah siji mbaka siji dadi ora ana kekacoan:

  1. Tututi soydeMac ing akun Twitter resmi
  2. Retweet entri saka tombol sing bakal ditemokake ing ngisor iki
  3. Ninggalake komentar ing kene karo pangguna ing Twitter

Kanggo ngirim tweet maneh lan bisa melu nggambar kanggo kode kasebut (titik 2) kita tinggalake tombol:

Undian kasebut bakal dibukak kanggo para peserta nganti Selasa 2 Februari ngarep, supaya sampeyan bisa enggo bareng karo kanca lan kenalan. 5 pemenang bakal diumumake liwat kiriman sing padha lan jaringan sosial.

Aja lali ngetutake kita lan semoga sukses kabeh.

Pemenang yaiku:

  • @Dewahoya
  • @ v3koma
  • @enriqueromagosa
  • @ reg4m
  • @endikallano

Sugeng kabeh lan sapanunggalane, aja nyengkuyung manawa bakal enggal nindakake luwih akeh! Matur nuwun kanggo melu lan nganti mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Vekoma ngandika

    Greetings.

    Aku nemokake aplikasi sing apik kanggo fokus, mbuwang wektu kanggo kerja banjur fokus karo Soydemac.

    Matur nuwun.

    @ v3koma

bool (bener)