Kuo nuduhake manawa kita bakal duwe MacBook Air kanthi miniLED ing taun 2022

Mini-LED

Gosip babagan rawuh panel miniLED menyang Mac yaiku karo MacBook Air lan iki katon kaya sing jelas, dheweke ora bakal nambah jinis layar kasebut ing MacBook Pro pisanan. Iki, sing dadi rahasia terbuka, isih dadi topik desas-desus babagan tanggal tekane, ing analis iki Ming-Chi Kuo analis ujar manawa Apple bisa nambah layar miniLED taun ngarep ing MacBook Airs lan layar OLED ing iPad Airs.

Gosip Mac kanthi miniLED pancet

Wis pirang-pirang wulan, desas-desus babagan panel miniLED kasebut menyang Mac tetep lan pungkasane katon jelas yen bakal kedadeyan. Apa sing durung dingerteni kanthi jelas yaiku tanggal diluncurake lan yaiku ana pirang-pirang minggu sing katon bakal diluncurake lan minggu-minggu liyane sing dikandhani nganti taun ngarep ora ana apa-apa. Biasane lGosip kasebut dawa kanggo layar miniLED, nanging ora ana tanggal sing pas.

Saliyane, kayane iPad Air bakal dadi sing pertama sing masang layar OLED miturut pratelan kasebut dening Kuo. IPad Air iki uga bakal teka ing taun ngarep lan kaya sing wis kasebut sawetara jinis layar iki kudu ditambahake kanggo piranti Apple amarga layar saiki pancen apik banget ing iPad sanajan ora OLED. Kita kepengin ngerti kepiye cara kerjane miniLED utamane ing Mac, iku pancen menarik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.