Logic Pro X dianyari dening lan kanggo Mac Pro anyar

Logika Pro WWDC

Bener manawa peluncuran Mac Pro anyar dudu kasunyatan fisik saiki, nanging aplikasi wis siyap nalika kedadeyan kasebut kayane bakal luwih awal tinimbang sing diarepake yen kita nggatekake bocor sawetara dina kepungkur sing ditandhani ing September minangka tanggal kanggo miwiti reservasi Mac Pro sing kuat iki.

Nanging kita bakal nyingkirake tanggal rilis sing bisa digunakake saka Mac sing kuat lan anyar iki lan kita bakal fokus ing pembaruan kinerja paling anyar saka Logic Pro X, sing ndadekake paling gedhe Mac Pro anyar miturut Apple dhewe. ing kang versi 10.14.5.

Piranti lunak sing kuat iki bakal nyambung kanthi sampurna karo peralatan anyar lan utamane karo Mac Pro, sing ngidini dhukungan nganti 56 utas. Logika bisa mbukak plug-in kaping lima luwih cepet tinimbang model generasi sadurunge. Logic Pro X 10.4.5 nambah nomer trek lan saluran sing kasedhiya kanggo kabeh pangguna, sing saiki ana 1.000 trek audio lan 1.000 trek instrumen piranti lunak. Mangkene sawetara fitur anyar ing Logic Pro X 10.4.5:

  • Loop Explorer ngidini sampeyan nyaring miturut jinis lan nyeret lan nyelehake pirang-pirang puteran menyang proyek kanthi bebarengan.
  • Plugin DeEsser 2 sing dirancang ulang nawakake luwih akeh opsi kanggo nyuda lagu audio kasebut.
  • Jam beat MIDI bisa dikirim menyang pirang-pirang port, saben duwe setelan tartamtu kayata offset wektu lan kompensasi wektu tundha plug-in.

Apa sing ditemokake ing meja kasebut minangka alat kuat sing cocog karo kekuwatane Macs Apple lan bebarengan karo Mac Pro dadi sesuatu sing luar biasa kaya sing bisa dideleng ing intine WWDC 3 Juni kepungkur. Pangguna bisa seneng respon mixer sing luwih apik, dhaptar acara nalika nggarap sesi gedhe, proyek kanthi akeh suntingan Flex Time, lan owah-owahan tempo sing saiki luwih efisien tinimbang saiki. Cekakipun, alat spektakuler sing ngidini sampeyan entuk paling bathi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.