Aku saka Mac, apa sampeyan nyaranake tuku MacBook Air dina iki?

Kita ing wayahe penting yaiku arep tuku Mac pertama lan sawise mutusake nggawe investasi penting iki kanggo kerja, luang utawa apa wae sing dikarepake, kita duwe pitakonan apa bakal tuku Retina MacBook, MacBook Pro utawa MacBook Air ...

Ngandika lan ngelingi manawa saben pangguna bisa uga beda kebutuhan liyane karo panggunaan mesin liyane, sing jelas yaiku MacBook Air bisa dadi salah sawijining pilihan tuku paling ala kanggo panggunaan mesin kasebut. wong sing kaping pisanan mlebu ing jagad Mac lan kita ora ujar manawa komputer kasebut ala utawa bisa digunakake kanthi ala, nanging tuku Mac iki duwe sawetara poin negatif.

Prosesor lan fitur lawas

Kapisan yaiku komponen sing dipasang MacBook Airs iki wis lawas. Sejatine setaun kepungkur dheweke dianyarake kanthi saiki, nanging dheweke isih prosesor lawas sing sejatine bisa digunakake kanthi bener kanggo sawetara tugas sing luwih gampang, nanging ora ana ing cedhak tugas sing ana ing Mac saiki.

Bingkai abu-abu gedhe ing layar lan ora duwe layar Retina minangka rong poin sing kudu dipikirake ing MacBook Air iki, kanthi logis kita bakal bisa ndeleng layar kanthi apik, nanging Ora ana babar blas karo MacBook Retina.

Nganyari MacOS

Iki minangka masalah liyane sing gawe kuatir lan bisa uga manawa versi macOS ing ngisor iki wis ora ana papan ing MacBook Air iki, paling ora iku sing dipercaya. Sejatine dheweke terus nganyari versi sing saiki wis kasedhiya lan malah bakal nganyari menyang macOS High Sierra, nanging iki ora ateges bakal dadi salah siji sing pertama tiba ing dhaptar sing nampa versi anyar sistem operasi

Rega MacBook Air

Ok, regane paling apik ing kabeh kisaran Mac, nanging apa sampeyan mikir yen Apple mandheg adol MacBook Air lan ngedhunake rega MacBook Retina amarga kita wis njaluk sawetara pangguna wiwit komputer sing luwih tipis lan entheng iki ditambah, kabeh uga ... Cekakipun, sing mbayar amarga MacBook Air iki sing kudu dibayar kanggo MacBook Retina 12-inch saiki (utawa sing padha) amarga iki minangka evolusi paling logis saka MacBook Air lawas.

Ngirit luwih sithik lan mlumpat kanggo model entri MacBook Retina iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo kabeh wong, sanajan kita wedi karo siji-sijine port USB Type C ditambahake dening tim, luwih saka cukup kanggo umume pangguna.

Wangsulan kanggo pitakon yaiku ...

Ora, tuku komputer kasebut tegese Apple tetep tetep adol kanthi meh ora ana update piranti keras lan prelu utawa kita yakin manawa Apple kudu nyelehake Retina MacBook minangka model entri sapisan. Secara logis, kabeh wong bisa nindakake apa sing dikarepake lan sejatine yen duwe MacBook Air bisa nglayani kita kanggo tugas sing saben dinane, sanajan bisa ditindakake, nanging nyatane kita pengin nggawe langkah sing luwih apik, luwih anyar lan saiki luwih apik ing kabeh pangertèn, lan iki bisa digayuh kanthi nyuda rega MacBook Retina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

17 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos Abraham Gómez Balbuena ngandika

    Iki minangka pendapat pribadi adhedhasar apa sing sampeyan karepake. Nanging dakkira udhara macbook isih akeh. Pacarku duwe pacar saka 2015 lan cukup cepet, bisa banget lan dheweke seneng banget.

  2.   Psycho ngandika

    Aku duwe siji saka pertengahan 2013 kanthi i5 lan 8GB RAM. Aku nggunakake utamane kanggo nggawe musik karo Logic Pro X, lan ora menehi masalah kinerja. Aku mikir manawa masarakat ora ngerti manawa sawetara komputer mung gampang kanggo prekara sing sederhana, kayata maca PDF. Demi Gusti Allah, aku maca PDF ing ponsel Nokia pertama ing taun 2003. Oke, sampeyan ora bisa main game generasi paling anyar, nanging aja nganti dadi gedhe, iki lucu.

  3.   Mario ngandika

    MacBook Air isih dadi MacBook paling apik, yen sampeyan ora butuh fitur kanggo nyedhiyakake profesional kanggo ngrancang masalah, video, lsp.
    Mula iku Mac sing wis disalin saben pabrikan liyane
    Kesalahan yen ora terus dikembangake amarga Macbook Retina minangka kesalahan serius, sing saliyane larang banget duwe layar 12,, ana sing ora bisa ditampa kanggo kita sing nganggep Udhara bisa dipasang kanthi 14 ″ layar tanpa nambah bobot lan ukuran nggawe pigura sing misuwur
    13.3 ″ cukup lan miturut pendapatku, cukup becik, nanging paling ora bisa ditampa, mudhun nganti 12 ″ minangka kemunduran sing ora bisa ditindakake kanggo akeh wong
    Saliyane, konstruksi minangka jagad liyane, aku arep mlebu ing Air kaping telu, sawise nggunakake telung taun lan lelungan liwat ara-ara samun, alas lan gunung ing endi wae, (lan dudu guyonan) aku mesthi adol dadi anyar , lan mesthi udakara padha karo sing sampeyan tuku.
    Ing retina MacBook 12 you, sampeyan nutul pigura kanthi layar sing mbukak lan ayunan saka sisih liyane kaya laptop 250 euro, ing Air tetep teguh minangka watu lan ing wektu sing padha lancar sanajan wis digunakake taun suwene. konstruksi sing megah
    kinerja apik kanggo kabutuhan mayoritas, sing bisa ditambah
    lan panyambungan ditrima, aku duwe loro USB kanggo drive eksternal lan sawetara gadget liyane, aku duwe kertu SD dhasar kanggo kita sing seneng fotografi, kabeh cara liya minangka rasa sakit dibandhingake karo slot SD sing sederhana, Aku duwe lan aku ora ngerti kenapa ora nggawe laptop nganggo mini utawa micro SD yen ana masalah luar angkasa.. MacSafe sing minangka salah sawijining penemuan Mac paling keren, lan kabeh iku APA sing paling larang regane MacBook Retina layar
    Pro sing apik, mesthine, nanging kenapa aku pengin notebook luwih kenthel kaping 4 ing ngarep yen duwe sing iki? minangka INVOLUSI liyane sing apik tenan.
    Dadi aku bakal tuku kaping 4, aku bakal nyoba njupuk model paling anyar lan wektu iki nganggo prosesor sing paling kuat, kanggo antisipasi manawa dheweke mandheg amarga aku ngerti yen duwe 3 utawa 0 taun total. marem

    1.    Cesar Vilela ngandika

      Komentar Mario, adoh saka sawetara sing seneng utawa ora, duwe akeh kasunyatan (utawa kabeh), aku ana ing macbook kaping 4, lan nggunakake Air, kanthi bener, sejatine kadhang ukuran ukuran ssd cekak, nanging pancen apik banget, aku dadi programmer lan nindakake sawetara desain kanggo bisnis, lancar, ing bidang pangembangan perangkat lunak komersial, ora ana gunane babagan estetika, iku sampurna, wicaksana , apik, lan aku mung tuku Air liya ing taun 2018 iki, lan aku isih seneng. 12 ″ Aku seneng banget, ora bisa ditolak, nanging kurang saka siji inci, luwih akeh nyandhang pribadi. Magsafe minangka poin liyane sing ora bisa dipecat.

  4.   Ikky Gomez Duranza ngandika

    Aku pitutur marang kowe, tanpa mangu-mangu !!!

  5.   Fefe Mora ngandika

    Siji bobot bobot lan peralatan sing ideal kanggo program. Aku tetep karo hawa

  6.   Pedro Molina Rios ngandika

    Minangka sing paling apik ing dhasar dhasar

  7.   Gambar placeholder Gaspar Cobos Santos ngandika

    Kabeh gumantung karo sarat lan panggunaan sing pengin diwenehake. Aku duwe siji kanggo kerja ing kantor saben dina lan bisa sukses. Aku tetep karo Air.

  8.   Juan Ma Noriega Cobo ngandika

    Ya, mesthine angger ana ing i7, uga ora preduli sepira gludhug ing mripat kita, kasunyatane manawa USB isih digunakake akeh lan luwih becik tuku adaptor kanggo Thunderbolt tinimbang siji kanggo USB. Uga entheng lan rata. Sampurna.

  9.   Dailos ngandika

    Ya !!!!! Tanpa mangu-mangu sadetik ……

  10.   Ricardo ngandika

    Sampeyan egois, ora duwe kuwatir yen sampeyan bisa njaluk Apple mbalikke rencana kanthi cara ngawut-awut wong liya supaya bisa nyuda utawa bathi bathi sing penting sing saiki sampeyan tuku lan / utawa adol mung kanggo sampeyan lan sampeyan lan wong-wong sing ora kaya sampeyan entuk model sing sampeyan tuku lan saiki sampeyan pengin adol kanggo ngimbangi sampeyan kanthi rega sing luwih larang lan ninggalake sing ketinggalan jaman liyane supaya bisa ngobong lilin. Sampeyan ora preduli ngandhani kanca babagan prestasi kasebut. Nanging, takon Apple ngutip peralatan sampeyan supaya sampeyan bisa entuk diskon sing penting kanggo tuku mbesuk supaya sampeyan bisa tuku 2 utawa 3 komputer saka model sing sampeyan pilih lan njaluk Microsoft Windows nambah gaji sampeyan kanggo kerja sing disaranake .

  11.   Antonio ngandika

    Halo, aku wis tuku MacBook Air lan aku seneng banget. Iki minangka buku macbook pertama lan sing sejatine umatku seneng banget. Aku uga wis nginstal Paralel lan saiki bakal sukses. Sugeng, salam.

  12.   Davidz ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye udhara macbook iki karo Photoshop, apa terus utawa tetep sethithik?

  13.   Ricard ngandika

    Aku tuku MacBook Air sawetara wulan kepungkur sawise 2 laptop windows, sing terakhir yaiku Dell sing ora menehi asil sing apik. Kanggo panggunaan standar luwih saka cukup, njelajah, kaca, nomer, lsp ... Saya nggunakake kanthi saya seneng. Aku uga tuku iPhone SE lan ora nggunakake maneh Android sadurunge, ora ana warna. Kaloro tim kasebut regane larang. Saiki aku ora bali. Muga-muga aku wis ngganti sadurunge.

  14.   Fabian troncoso ngandika

    Aku nggarap desain lan ngalami stres lan responsane sampurna. Kontra: disk kasebut cilik banget, nanging amarga desktop solid kurang saka 5 detik

    1.    Alfonso ngandika

      Hai Fabian, amarga aku wis maca komentar sampeyan, aku pengin ngerti yen sampeyan nggunakake photoshop lan program video, amarga aku pengin, lan aku ora ngerti yen kudu tuku udhara lan menyang pro sing larang, aku pengin mratelakake panemume wong sing duwe AIR kanthi program sing padha lan wenehi pendapat babagan Macbook Air paling anyar.

  15.   Sandra ngandika

    FLIPAS Sampeyan !!! Aku gumun karo artikel kasebut, apa macbook pro pancen luwih apik tinimbang mac book air i7? Siji-sijine sing ana yaiku prosesor 200mgh luwih cepet (meh padha karo prosesor) lan kertu grafis sing luwih apik (macbook pro), lan iki ora regane mundhak.