Pamilik MacBook 2016 inci 12 Ngaku USB-C menyang Adaptasi HDMI Nggawe Flicker Layar

macbook

MacBook 12 inci wiwit diluncurake ngalami macem-macem masalah, kabeh wis dianyari kanthi nganyari piranti lunak. Jeksa Agung bisa ngetokake paling anyar yaiku gegandhengan karo konektor USB-C resmi Apple menyang HDMI lan MacBook 2016-inci 12. Kaca dhukungan Apple kebak karo pangguna sing ujar manawa nggunakake adaptor layar eksternal layar eksternal. Jebule kasunyatan iki iku ora mung kedadeyan nalika nggunakake adaptor resmi sing didol Apple ing Apple Store Lan iku pancen ora murah (79 euro) dikombinasikake karo model 2016, nanging uga kedadeyan karo kabel pihak katelu.

Udhara buku USB C mac

Masalah iki ora mengaruhi MacBook ing taun 2015. Jebule ana akeh pangguna sing ngaku ngalami masalah iki nalika versi paling anyar macOS Sierra lan Windows diinstal ing MacBook sing padhapreduli versi sistem operasi Microsoft. Sawetara pangguna negesake manawa ngunekake sambungan USB-C wis ngatasi masalah kasebut, nanging mayoritas durung nemokake solusi kanggo masalah iki kanthi pukulan sing gampang.

Wis kedhep wiwit nesu banget nalika MacBook turu, amarga ing wektu iki, siji-sijine solusi kanggo terus nggarap MacBook ing kahanan sing luwih apik yaiku urip maneh piranti. Kabeh kayane nuduhake manawa masalah iki dudu adaptor Apple dhewe, nanging masalah kasebut ditemokake ing piranti kasebut dhewe, nanging ora kanggo kabeh model. Saiki Apple ora bisa ngomong, nanging kita ngira manawa wis bakal bisa ngupayakake ngatasi masalah iki, lan kedadeyan liyane sing nambahake dhaptar kedadeyan sing dawa wiwit piranti kasebut mlebu pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.