MacID bakal tetep kasedhiya sanajan Apple nyedhiyakake Touch ID kanggo mbukak kunci Mac sampeyan

Macid-unlock-mac-touch-id-0

Aku wis ngobrol dina iki babagan kemungkinan Apple bakal ngluncurake cara anyar kanggo mbukak kunci sampeyan Mac nganggo ID Tutul ing siji versi sabanjure OS X. Kanggo sing ngerti, iki bisa ditindakake kanthi aplikasi app Store, carane MacID, nanging yen Apple nggawa fitur iki kanggo instalasi asli OS X. Apa sing bakal kedadeyan karo aplikasi pihak katelu kasebut?.

Durung ana ora ana konfirmasi manawa fitur kasebut dijamin bakal teka ing Mac, amarga ora ana liyane desas desus, lan sajujure kita bisa uga ora bakal ngerti sadurunge  WWDC 2016, lan Apple ngumumake OS X. sing anyar yaiku, saupamane hipotetis Apple ngenalake fitur iki. Kepiye aplikasi pihak katelu sing nindakake perkara sing padha kena pengaruh?.

tutul id mac

MacID vs Apple

Sanajan umume wong bakal ujar manawa bakal miwiti nggunakake fitur OS X lan iOS internal ing aplikasi pihak katelu kanggo mbukak kunci Mac nganggo Touch ID, isih bakal ana sawetara fitur sing bakal nggawe prabédan kanthi fungsi asli sabanjure sing bisa digabungake Apple.

Contone, MacID sing bisa dituku ing App Store kanggo € 3,99, duwe sawetara ciri babagan masa depan ID Tutul sing durung kasebut ing gosip saiki, lan bisa uga ora bakal kalebu ing salah sawijining implementasine sistem kasebut ID Tutul saka komputer Apple kanggo Mac.

Yen Apple ngidini sampeyan mbukak kunci Mac nganggo sensor Touch ID nggunakake sambungan Bluetooth, lan sampeyan wis mutusake ora nggunakake MacID kabeh, sampeyan isih bakal kelangan macem-macem fitur sing ditawakake aplikasi pihak katelu kaya MacID kayata:

  • Bisa digunakake karo macem-macem Mac, piranti iOS, lan Apple Watch sekaligus.
  • Bukak kunci Mac nganggo Touch ID, nganggo kode sandhi, Apple Watch, utawa nganggo Pebble.
  • Kabar interaktif sing nggawe sampeyan ora prelu mbukak kunci piranti iOS.
  • Kontrol audio Mac, sing cocog karo iTunes lan Spotify.
  • Kunci Mac kanthi manual, utawa miwiti screensaver saka mbatalake.
  • Kunci otomatis nalika piranti iOS pindhah saka Mac.
  • Nyedhaki otomatis dikunci nalika bali menyang Mac.
  • Tutul trabasan 3D.
  • Widget ing Pusat Notifikasi.
  • Pilih saka kombinasi warna.
  • Aku nggunakake MacID kanggo menehi wewenang tugas sing mbutuhake sandhi administrator ing OS X. (Mung kanggo akun administrator)
  • MacID kanggo OS X ora nyambung menyang Internet tanpa idin.
  • Sandi OS X sampeyan ora ditanggepi lan ora bakal nilar Mac.
  • Pancen gampang digunakake, nanging dikemas karo fitur lan pilihan.

Dhaptar kasebut nuduhake manawa sanajan Apple nggabungake fitur Tutul ID ing Macs, isih ana ton fitur apik tenan sing bisa ditindakake MacID, amarga dhaptar ing ndhuwur luwih akeh fungsionalitas.

MacID-kanggo-Apple-nonton

putra fitur apik banget tanpa nganggo fitur sing paling gampang, lan Touch ID sing bisa dileksanakake Apple ora bakal kasedhiya kanthi akeh fitur lan setelan pangguna kaya ing MacID.

Umumé, pendekatan umum Apple yaiku nindakake perkara sing cocog kriteria stabilitas lan panggunaan gampang. Ing pangguna majeng sing pengin dikonfigurasi luwih akeh asring liyane karakteristik, lagi ngiwa ing peteng ing pangarep-arep sing pangembang aplikasi dheweke bisa nyukupi lan nyukupi kebutuhan sampeyan.

Pungkasan

Touch ID minangka fungsi sing apik, lan aku mikir manawa Apple mung wiwit nggunakake potensine. Touch ID bisa diluncurake saka piranti iOS karo piranti Apple liyane ing sawetara wektu, nanging layanan pihak katelu bisa uga luwih apik kanggo mesthekake entuk pengalaman pangguna sing paling apik.

para Kane pangembang MacID, iki dudu pungkasaning donya kanggo aplikasi sampeyan, wiwit saiki isih rencana kanggo terus ndhukung fitur anyar, sanajan Apple nggawa fitur kasebut menyang Mac sing anyar OS X 10.2.

MacID (Link AppStore)
MacID€ 3,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)