MacOS Big Sur Beta 5 kanggo pangembang saiki wis kasedhiya

MacBook Big Sur

Ing tanggal 5 Agustus, Apple dirilis kanggo komunitas pangembang Apple ing MacOS Big Sur Beta 4. 15 dina mengko, dheweke mung ngeculake Beta 5. Sadawane dalan, para pemain Cupertino ngeculake beta pisanan kanggo pangguna program beta umum, dadi Yen sampeyan kepengin weruh lan nyoba warta, sampeyan bisa nindakake.

Minangka Apple ngluncurake macOS Big Sur betas anyar, dandan lan pangowahan wis ditambahake ing sistem. Pangowahan sing paling apik banget ditemokake ing pangowahan lambang batere, lambang sing katon dirancang 15 taun kepungkur saliyane ngleksanakake dhukungan kanggo YouTube ing 4K ing Safari.

macOS Big Sur yaiku samesthine mbenake estetis sing mbutuhake sistem operasi komputer Mac, renovasi sing nuduhake antarmuka sing padha karo sing ditemokake ing iPad.

Kajaba iku, sistem operasi iki dirancang kanggo digunakake komputer kanthi pemroses ARM nalika iki wiwit tekan pasar ing pungkasan taun iki kaya Apple ngumumake ing intine presentasi WWDC 2020, intine beda amarga ditindakake kanthi online lan ora sacara pribadi amarga coronavirus.

Kanthi renovasi estetika lan fungsional, macOS Big Sur godhong tim lawas sing nganti saiki wis dianyari menyang Catalina, saengga kabeh peralatan sing paling anyar tekan taun 2012 lan sawetara model sing teka ing saindhenging 2013.

Ing ngisor iki komputer sing kompatibel karo macOS Big Sur:

  • MacBook 2015 lan mengko
  • MacBook Air 2013 lan mengko
  • MacBook Pro 2013 lan mengko
  • Mac min 2014 lan mengko
  • 2014 lan mengko iMac
  • IMac Pro wiwit 2017 nganti model saiki
  • Mac Pro ing kabeh versi wiwit taun 2013

Untunge lan kaya biasane, ana cara sing bisa ditindakake seneng macOS Big Sur ing komputer lawas, paling ora ing tekan pasar taun 2012, anggere sampeyan bisa nggunakake sambungan ethernet, amarga sambungan Wi-Fi ora bisa digunakake. Ing komputer lawas, sambungan Wi-Fi ora bakal bisa digunakake, akselerasi grafis uga ora bisa ditindakake lan masalah kasebut ora duwe solusi sing gampang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.