macOS Big Sur duwe beta 4 ing tangan pangembang

Versi macOS anyar terus maju lan ing kasus iki para pangembang wis kasedhiya macOS Big Sur beta 4 kasedhiya kanggo didownload. Ing versi beta anyar iki kanggo pangembang, perbaikan bug ditambahake, stabilitas sistem luwih apik, lan rincian desain terus didandani karo fitur anyar ing aplikasi perusahaan.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak beta saka macOS 11 Big Sur

Apple terus nambah macOS 11 Big Sur

Iku bener versi beta mesthi ngemot kewan omo ing fungsi, stabilitas utawa keamanan. Pramila perusahaan fokus kanggo ningkatake aspek-aspek sistem kasebut kanggo ngluncurake versi resmi pisanan, uga ing versi macOS anyar iki, kita duwe pangowahan penting ing desain lan iki tegese ana luwih akeh upaya kanggo ngrampungake rincian. Versi beta anyar nambah pangowahan penting ing desain lan keamanan lan stabilitas sistem.

Yen fokus ing kegagalan stabilitas, mula bisa kasebut ora kakehan ing versi macOS Big Sur betaIki ora ateges ora ana, nanging kaya sing wis diamati wiwit versi beta pisanan sing diluncurake karo perusahaan sawetara minggu kepungkur, kabeh tetep stabil.

Saiki, kegagalan sing diamati ing sistem kasebut cukup spesifik lan bisa uga terus nganti versi terakhir. Sawetara pangguna ngeluh nabrak fungsi Mail utawa Sidecar nanging kesalahan kasebut cukup normal amarga kita ngadhepi versi beta katelu saka sistem sing anyar, nanging uga ana sawetara kesalahan sing dituduhake ing garis umum. Kaya biasane, sing paling apik yaiku supaya ora ana versi beta kanggo pangembang, paling ngenteni teka versi beta umum lan mesthi digunakake ing partisi utawa disk eksternal kanggo ngindhari masalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.