macOS Catalina ora nawakake dhukungan kanggo macem-macem perpustakaan iTunes

macosa Catalina

Wong-wong saka Cupertino wis ngonfirmasi liwat dokumen internal manawa betas sing saiki kasedhiya kanggo pangembang, kayata bagean saka program beta publik macOS Catalina, sing saiki ora nawakake dhukungan kanggo macem-macem perpustakaan iTunes, masalah kanggo pangguna sing duwe luwih saka siji.

Ing presentasi macOS Catalina, Apple negesake desas desus umum sing dituduhake iTunes bakal mandheg dadi aplikasi meh kabeh lan dipisah dadi telu sing luwih cilik: Musik, TV lan Podcast, ngetutake dalan sing padha karo taun kepungkur nalika Apple Books dadi independen saka iTunes.

iTunes ora ilang

Kanggo saiki, rong betas sing wis dirilis Apple kanggo pangembang macOS Catalina, Kaya ngonodirilis kanggo pangguna program beta umum dheweke ora ngidini kita ngalih ing antarane perpustakaan sing beda sing wis disimpen ing iTunes. Siji-sijine perkara sing bisa sampeyan lakoni yen wis nginstal salah sijine betas yaiku pilih perpustakaan sing pengin digunakake.

Liyane saka perpustakaan bakal terus ing lokasi sing padha karo sadurunge, nanging kita ora bakal bisa ngakses, paling ora saiki, amarga miturut Apple, bakal ngidini akses menyang perpustakaan sing beda ing update mbesuk, sanajan durung nemtokake manawa bakal ditindakake ing betas sabanjure minangka fungsi anyar sing bakal teka ing nganyari macOS Catalina mbesuk.

Cara ngoper perpustakaan iTunes

Pilih Pustaka iTunes

iTunes ngidini kita nggawe perpustakaan sing beda-beda supaya bisa ngatur kabeh konten sing kasedhiya. Yen pengin ngalih ing antarane perpustakaan sing beda sing wis disimpen ing komputer, mung pencet tombol Option nalika mbukak iTunes (sadurunge kudu nutup), amarga yen ana ing latar mburi, ora bakal bisa dideteksi sing arep diowahi.

Yen sampeyan wis mikir nginstal macOS Catalina beta lan sampeyan nggunakake luwih saka siji perpustakaan ing iTunes, ora disaranake sampeyan nindakake, paling ora nganti kemampuan kanggo ngalih ing antarane perpustakaan kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan ngandika

    Matur suwun sampun ngaturi informasi. Kaca-kaca liyane ing Spanyol sing ora bakal dakiklanake ora nyebutake jinis-jinis sing sampeyan lakoni. Iki dihargai.