macOS High Sierra duwe mode peteng padha karo macOS 10.14

Pungkasan minggu iki, kita ngerti saka bocor ing aplikasi, sawetara fitur antarmuka macOS 10.14, kalebu mode peteng, Iki bakal diwenehake ing wayah sore iki ing konferensi pangembang, sing bakal dakcritakake ing Soy de Mac saka 19pm CET ing Spanyol.

Sing paling wakil saka kontak pertama iki yaiku mode wengi nyata ing saindhenging antarmuka. Cepet, Pangembang banjur golek cara kanggo ngaktifake mode iki ing versi macOS, High Sierra. Kayane telusuran kasebut menehi asil sing diarepake.

Sanajan prentah terminal iki ora ngaktifake mode peteng macOS 10.14, iki nuduhake kita sesanti pisanan apa sing bakal ditindakake nalika dina-dina kanthi mode wengi sing diaktifake. Ing gambar ngisor iki sing diwenehake ing Twitter Corbin dunn, kita bisa ndeleng kepiye cara kerja karo TextEdit ing mode sing mentas dituntut iki.

Kanggo ngaktifake fungsi iki, kita kudu ngaktifake aplikasi Terminal lan nulis ing kothak dialog:

/Applications/TextEdit.app/Contents/MacOS/TextEdit -NSWindowDarkChocolate YES

Saiki kita bisa ndeleng mode peteng ing aplikasi TextEdit, sing ing mode semi-peteng iki katon apik banget. Kita bisa nindakake tumindak iki kanthi aplikasi liyane. Kanggo iki, kita kudu ngganti jeneng kasebut /TextEdit.app/kanthi jeneng aplikasi sing pengin kita deleng ing mode peteng. Kosok baline, tes liya sing ditindakake, kayata karo Finder, ora bisa ditrapake kanthi apik, amarga kayane macOS wis bali 20 taun.

Bali menyang mode gawan, mung mbutuhake komputer maneh. Fungsi kasebut mung digunakake kanggo nongkrong sawetara wektu lan mbayangake apa sing bakal ditindakake sawise peteng, wiwit wulan September, nalika ndeleng versi pungkasan macOS 10.14. Saliyane, Bakal logis yen mode peteng iki ditampilake ing beta sing bakal dirilis ing pungkasan Keynote awan iki. 

Fitur anyar macOS 10.14 liyane sing wis dingerteni akhir minggu iki yaiku: Aplikasi warta kanggo macOS, sanajan ora dikenal negara sing bakal kasedhiya, uga jeneng sistem operasi Mac sing anyar. Desktop katon dadi ara-ara samun ing wayah wengi lan mulane jeneng Mojave katon minangka favorit taruhan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.