Macphun ngluncurake aplikasi "Filter kanggo Foto" kanggo Mac

Filter kanggo Foto

Dina iki minangka dina sing cocog kanggo kita sing nggunakake aplikasi Foto ing Mac uga program nyunting foto kadang-kadang lan perusahaan Macphun, sawetara pangembang aplikasi khusus kanggo retouching foto wis ngluncurake aplikasi "Filter kanggo Foto".

Iki minangka aplikasi gratis sing bisa didownload saka situs web lan wiwit nggunakake kaloro minangka aplikasi kapisah saka Foto utawa minangka ekstensi Foto ing komputer OS X. 

Perusahaan Macphun saiki wis ngluncurake aplikasi gratis sing anyar sing nduwe telung puluh saringan foto sing pangguna bisa entuk foto studio. Karakteristik aplikasi Macphun iku gampang banget digunakake lan ing wektu sing cendhak kita entuk apa sing bakal kita saranake. 

Fitur-Filter-Kanggo-Foto

Kaya sing wis dakkandhani, aplikasi anyar iki bisa digunakake kanthi kapisah saka program retouching fotografi, kayata Foto, sing ana ing Mac utawa minangka ekstensi amarga sampeyan ngerti OS X wis ngidini nggunakake ekstensi ing aplikasi dhewe. Kanthi aplikasi iki, kita bakal bisa: 

  • Gunakake saringan kanthi milih nganggo sikat sikat.
  • Setel lan pasang maneh saringan.
  • Campur filter lan gawe gaya kreatif anyar.
  • Ekspor menyang jaringan sosial sing paling umum.
  • Deleng kabeh pangowahan kanthi nyata.
  • Ekspor menyang program fotografi liyane saka Apple, Adobe lan Macphun.

Salah sawijining ciri sing kudu dipikirake karo aplikasi anyar iki yaiku saringan uga bisa ditrapake kanthi nyata uga nggabungake utawa nyetel tampilan. Aplikasi rampung gratis mula kita disaranake ndownload lan wiwiti nggawe foto nganggo gayane dhewe. Sampeyan bisa download saka link iki.

Apa sampeyan wis nggunakake aplikasi kaya iki? Apa sampeyan mikir minangka aplikasi sing kudu diinstal ing kabeh wong ing Mac?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)