Ikon Aplikasi Cook, gawe lambang sampeyan dhewe

lambang-aplikasi-2

Iki minangka aplikasi anyar sing kasedhiya ing Mac App Store kanthi tugas mbantu para pangguna nggawe ikon kanthi cara sing gampang banget. Ikon Aplikasi Cook, teka ing toko Mac, Sabtu kepungkur kanthi rega 0,99 euro lan mung telung dina wis gratis, ya gratis kanggo wektu winates.

Ikon Aplikasi Cook, bakal mbantu sampeyan kanggo kabeh pangguna sing pengin nggawe ikon pribadi, bisa digunakake ing desktop Mac utawa nggawe merek kita ing aplikasi Piranti iOS, WatchOS, OS X utawa Android.

Aplikasi kasebut ora nduwe rahasia ing babagan operasional lan antarmuka, sanajan dakkira bisa uga luwih ramah pangguna, kayane aku duwe apa sing perlu kanggo fungsi kanthi gampang lan efisien. Kanggo nggunakake, siji-sijine sing dibutuhake ing syarat-syarat kasebut yaiku mesin ing versi OS X 10.11 utawa luwih anyar, sisane mung sederhana.

ikon masak-aap

Kanggo nggunakake, iku gampang banget, sampeyan milih foto utawa gambar sing bakal dikonversi dadi ikon banjur seret langsung menyang tengah aplikasi, sampeyan klik "masak" lan wis ana, kita nggawe lambang kita . Saka aplikasi kasebut, dheweke ngelingake babagan iki bakal cepet kompatibel karo lambang kanggo Apple TV, tegese kanggo tvOS. Kita ngerti manawa ana macem-macem pilihan ing Mac App Store kanggo nggawe lambang, nanging yen sampeyan pengin nyoba Cook App Icon, jalanake gratis kanggo wektu winates.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)