Cara mateni otomatis muter ing YouTube

Sanajan minangka bagean saka kompetisi, sapa sing ora duwe aplikasi YouTube? Layanan video streaming Google pancen apik banget lan kontene, kayata layanan lan aplikasi liyane sing ditawakake, nanging opsi "AutoPlay" sing diaktifake kanthi default, sampeyan bisa uga ora seneng banget, mula dina iki bakal dingerteni carane mateni.

Nalika "AutoPlay" diaktifake ing YouTube saka iPhone kita, puter maneh bakal dilanjutake karo video sabanjure sing bisa uga ana gandhengane karo apa sing sampeyan tonton nalika semana. Aspek fungsi liyane sing ngganggu iki yaiku nambah panggunaan data seluler. Kajaba iku, akeh pangguna luwih seneng nggoleki video sing pengin ditliti kanthi manual lan ora nyerahake kabeh algoritma rekomendasi utawa dhaptar lagu YouTube sing digawe dening pangguna liyane. Yen sampeyan kasengsem karo aspek sing kasebut, ayo goleki cara mateni Autoplay YouTube ing iPhone.

Kaping pisanan, priksa manawa sampeyan duwe versi YouTube 11.17 utawa sing luwih anyar ing iPhone, versi sadurunge ora kalebu pilihan "AutoPlay". Yen ora, bukak App Store lan deleng ing "Pembaruan." Yen nganyari otomatis diaktifake, sampeyan ora bakal kuwatir.

Saiki, bukak aplikasi resmi saka YouTube ing iPhone banjur pilih video apa wae kanggo muter. Kanthi iPhone ing posisi vertikal, sampeyan bakal weruh manawa ana saklar ing judhul video, jeneng saluran, lan tombol langganan. Tutul kanggo mateni otomatis muter, utawa kanggo ngaktifake maneh.

IPhone AutoPlay YouTube

Nalika tombol biru, tombol aktif lan aplikasi kanthi otomatis muter video sabanjure ing dhaptar; yen wis putih, fungsi autoplay dipateni.

Kanthi mateni otomatis muter ing iPhone, ing YouTube ora bakal muter video tambahan kajaba sampeyan kanthi tegas milih milih. Sawise togol dipateni ing salah sawijining video, iki bakal ditambah karo pilihan global sampeyan, uga mengaruhi liyane video.

Dhaptar lagu ora kalebu kemungkinan iki.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Dadi, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode Apple Talkings, podcast Applelised? Lan saiki, wani uga ngrungokake Podcast Paling Ala, program anyar digawe dening editor Applelizados Ayoze Sánchez lan Jose Alfocea.

SUMBER | Trik iPhone


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)