Cara mateni saran adhedhasar lokasi ing Mac nganggo macOS Sierra

Cara ngganti Lokasi dadi mung nalika aplikasi lagi digunakake

Kaya ing iPhone utawa iPad, Mac uga bisa nggunakake lokasi kanggo menehi saran utawa asil liyane ing Spotlight, Safari, Siri, Maps ... Contone, yen nggoleki kantin ing Spotlight ing Mac, yen duwe lokasi sing diaktifake, asil sing paling cedhak karo lokasi kita bakal ditampilake. Kaya sing dingerteni, operasi kasebut padha karo piranti seluler sing diproduksi dening Apple. Lokasi wis diaktifake migunani amarga akeh sebab dheweke ora prelu ketik luwih akeh istilah telusuran nalika nemokake bisnis, pendirian, ngitung rute nganggo Apple Maps ...

Nanging ora kabeh pangguna gelem nuduhake lokasine karo Mac, sanajan migunani banget, utamane yen dicolong liwat Find my Mac. Kanggo kabeh pangguna sing ora pengin nuduhake lokasi ing ngisor iki, nuduhake carane Kita bisa mateni supaya ing telusuran mbesuk asil sing ditawakake macem-macem layanan Apple ora adhedhasar posisi kita.

Kaping pisanan, elinga yen fungsi iki mung kasedhiya saka macOS versi 10.12, sanajan uga ing versi sadurunge kasedhiya nanging ing jeneng liyane.

Pateni saran lokasi ing Mac

mateni-saran-adhedhasar-lokasi-macos-sierra

  • Kita menyang menu Apple  banjur klik Pilihan sistem.
  • Saiki klik ing Keamanan lan Privasi.
  • Dentro de Privacy klik ing gembok kanggo ngenali awake dhewe lan ganti sistem.
  • Klik ing Lokasi, dununge ing menu sisih.
  • Ing bagean saka hak sing kita tindakake Layanan Sistem> Rincian.
  • Kothak pisanan Saran adhedhasar lokasi Iki minangka salah siji sing kudu mateni.

Yen kita nindakake nggunakake versi sadurunge 10.12 Kita kudu mateni kothak Saran Safari lan Spotlight.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.