Cara mbusak riwayat Apple Maps

Aplikasi kasebut Peta Apple kanthi otomatis nggawe riwayat kabeh papan sing digoleki. Iki dimaksudake supaya luwih gampang lan, ing ndhuwur kabeh, luwih cepet, kanggo nemokake papan sing wis ana lan bisa kanthi cepet golek pituduh supaya bisa tekan lokasi sing saiki. Nanging, yen sampeyan plancongan utawa nembé ngalih alamat sampeyan, bisa uga ora ana alesan supaya sejarah lawas sing ora digunakake maneh saka lokasi sampeyan, mula luwih becik mbusak riwayat kasebut Peta sing bakal sampeyan deleng, gampang banget.

Pamitan kanggo kunjungan Maps

Kaping pisanan, bukak app Peta Apple Banjur, klik ing garis telusuran, pilih "Favorit" banjur, ing sisih ngisor, pilih "Paling Anyar".

gambar

Saiki, pencet "Delete" ing sisih kiwa ndhuwur layar iPhone.

gambar

Lan saiki cukup konfirmasi kanthi mencet "Delete New" ing menu pop-up sing katon ing layar.

gambar

Kanthi cara iki, cathetan utawa riwayat panggonan sing wis dikunjungi Peta bakal ilang kabeh. Sayange, sampeyan ora bisa mbusak panggonan kanthi individu, nanging yen pengin tetep wae ing lokasi sing anyar, sing kudu dilakoni mung nambah "Favorit" saka Peta sadurunge mbusak riwayat.

Aja lali, yen ing bagean Tutorial, sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Dadi, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode Apple Talkings, podcast Applelised? Lan saiki, luwih disengkuyung uga ngrungokake El Peor Podcast, program anyar sing diproduksi dening editor Applelizados Ayoze Sánchez lan Jose Alfocea.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)